Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 20:20 - Какво бъдеще ни готвят
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България да не подписва „Споразумение за пандемия“с СЗО

Това ни лишава от суверенитет

СЗО призова да се сключи договор за предотвратяване на пандемии

Трябва им юридически обвързващ договор между всички страни по света .

Всички страни да действат по един общ стандарт.

 
В Женева, Швейцария приключи първия ден от Втората спешна сесия на Световната здравна организация. На нея се разгледа възможността за приемане на специална конвенция за отговор на пандемии или т. нар. „Споразумение за пандемия“. Споразумението се основава на специален „доклад за пандемията“, публикуван от СЗО на 23 ноември 2021 г., и „наръчник за пандемия“, публикуван на 22 септември 2021 г. Тези документи по-специално предлагат:  единственото право на СЗО да обяви началото на следващата "пандемия"; премахване на върховенството на правата на човека в случай на настъпване на "пандемични" режими; радикални ограничения на правата на синдикатите; предоставяне на НПО и други неопределени структури с правото да участват наравно с държавите в установяването на международното право; задължението на страните да поискат външна помощ, ако не могат да се справят сами с „пандемията“. Втората спешна сесия ще приключи на 01 декември 2021

https://hadzapi.blog.bg/lichni-dnevnici/2021/11/30/novini-razni-ot-razlichni-dyrjavi-i-sybitiia.1791623

https://panazea.blog.bg/video/2021/11/30/bylgariia-da-ne-podpisva-sporazumenie-za-pandemiia-s-szo.1791636

https://harisons.blog.bg/regionalni/2021/09/20/mejdunarodno-sporazumenie-szo-iska-tiranichna-vlast-pri-pand.1780331

Международно споразумение: СЗО иска тиранична власт при пандемии

Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 848 Коментари: 2 Гласове: 

23

 Наскоро един „наш“ евродепутат поиска ЕС да се намеси, защото българите са най-малко инжектираните с военизирани шипови протеини, графенов оксид и остатъци от абортирани бебета. Сериозно ли е да очакваме, че фон дер Лайнен или друг тамошен бюрократ ще дойде да ни нашляпа по дупето, задето не слушаме диктатите? Или може би къде открито, къде задкулисно се подготвя нещо много по-злокобно за „недисциплинираните“?

Възможно ли е СЗО (почти частната НПО на Гейтс и Рокфелер) да получи пълна власт в текущата пландемия и в онези, за които подгряват тенджерата още отсега? А възможно ли е България да бъде изолирана от „международната общественост“ (на глобалистите) или дори да бъде окупирана от „сини каски“ и паравоенни главорези, за да налагат тиранията с огън и меч, и при пълен наказателен имунитет за действията си? Особено ако тукашните васали все така катастрофално се провалят, защото българската нация (българи, турци, цигани и пр.) не им позволява да успеят в мракобесния поход, а по нищо не личи и да промени нагласите си.

Звучи като поредната „луда конспиративна теория“. Нали? Да, може би, но само докато обърнем внимание на вече случващото се в Австралия и на онова, което са подготвили за ЕС, Канада и къде ли не… Навсякъде из Новия световен ред!

Подкастът на „От Извора“ – еп. 16: Патологизираната диктатура вече навлиза в открита война срещу непокорните хора, но и срещу цели държави - https://rumble.com/vmpbfp-38132773.html

Източници и допълнителни материали
• Радан Кънев призова ЕС да се намеси заради ниския процент ваксинирани у нас

• Международен договор за превенция и готовност при пандемии (ЕС подкрепя процес на СЗО за нечестив договор относно пандемиите)

• Създават Европейски орган за готовност и реакция при извънредни здравни ситуации (HERA)

• ЕК на фон дер Лайнен се заема с пандемията на неваксинираните (с обещания за безкрайни „ваксини“ и пълно осмисляне на вакси паспортите, които НЕ са предвидени само за две дози)

• Европейският омбудсман проучва тайните преговори между фон дер Лайнен и изпълнителния директор на Pfizer, а джендър-неустановеното човекоподобие начело на ЕК лъже, че е изгубило текстовите съобщения, които си е разменяло с фарма мафията.

• DARPA, научната дивизия на Пентагона, е готова да пресича нови пандемии в рамките на 60 дни (естествено с „надеждни“ нови инжекции, разработвани и доставяни от днес за утре. И тук фон дер Лайнен, слугата на Клаус Шваб и глобалистите, най-вероятно е „изгубила текстовите съобщения“ за тайните договорки с Американската армия и техните „ваксини“ с военизирани спайк протеини и трансхуманистки интерфейси.

• Медико-фашизоидката Кери Чант се заканва да боде австралийците с бустерни дози, година след година, защото „вирусът може да е с нас завинаги“.

• Закон ще позволи на чуждестранни войски или полицейски сили да се намесват в „извънредните положения“ на Австралия, като им се дава имунитет срещу граждански или криминални съдебни дела, свързани с изпълнението на задълженията им.

• Изменение и допълнение в австралийски закон дава право на полицията и „оторизирани (цивилни) офицери“ да отвличат хора, да разкъсват гащите им и да ги събличат голи за насилствени ваксинации.

• Австралийският адвокат Матю Хопкинс, който води дело срещу псевдомедицинските фашисти във Върховния съд на Нов Южен Уелс, Австралия, предупреждава, че неговата страна е прототип за тиранията, разгръщаща се с по-бавни темпове из целия свят.

• Американските власти набират „консултанти“ към екипите за бързо реагиране, които ще вкарват американците в изолационните и карантиниращи концлагери.

• А пък властите на Канада набират експерти, които да въведат китайската система за социални кредити, обединяваща базите данни за финансовата информация и вакси паспортите. Тези, които няма да могат да ползват приложенията за смартфони, за да имат достъп до изцяло електронните си пари, най-вероятно ще бъдат обзаведени с „удобно средство за идентификация и разплащане“, което да бъде имплантирано под кожата им…

https://www.otizvora.com/2021/09/14064/mezhdunarodno-sporazumenie-szo-iska-pulna-vlast-pri-pandemii/

28.11 12:46 - СЗО предлага „дебат“ за фарма терора, който отдавна е воден (а позициите са ясни и твърди)

https://harisons.blog.bg/regionalni/2021/11/28/szo-predlaga-debat-za-farma-terora-koito-otdavna-e-voden-a-p.1791200

 

Автор: harisons Категория: Регионални    image
Прочетен: 309 Коментари: 2 Гласове: 

19

Искат обществено обсъждане? Да спорят с тези принципни положения и доста ясни декларации на военно (не)обучени нашенци, като дори не бих казал, че мъжете са по-страшните, когато става дума за защита на децата...


Днес Световната здравна организация на Рокфелер и Гейтс свиква спешна среща. Бил открит „нов вариант“ на „вируса“, въпреки че и досега не е доказан „първият вариант“. Новият „конник на апокалипсиса“ бил регистриран да препуска из Южна Африка, въпреки че най-вероятно отдавна е регистриран сред останалите 50,000 „варианта“ в компютърните генетични банки…

…и патентован. От Фаучита, Фармита и Фюрерчета.

Но тази статия е за друго
В същото време СЗО призовава държавите по света да водят „здравословен дебат за задължителната ваксинация“. Едни начело с Австрия набързо адаптираха конституциите си към патологизирания глобален тоталитаризъм. А на места като Австралия официозите обявиха в прав текст, че неваксинираните нямат никакви права, а дори тия дни се състоя и официалното откриване на концлагерите за безправните „подчовеци“.

Но този дебат, който СЗО начева, е воден преди много десетилетия. Освен мнения, има и решения на съдилища и трибунали. Има и международни конвенции, които – както се оказва и скоро ще се докаже от времето – ще трябва да бъдат „велико-занулени“ от „филантропите“ зад СЗО, за да диктуват хода на събитията през следващите няколко години.

Още в първите дни на пандемията „От Извора“ отрази експертните становища на водещи световни епидемиолози, че „ковид“ ще мутира и ще стане „сезонно заболяване“ – като грипа. Доколкото има разлика между двете. Включително по отношение на смъртността, като трябва да се напомни и че всеки „нов вариант“ би могъл да става малко „по-заразен“, но това е за сметка на неговата „смъртоносна ярост“.

И забележете, че тук не говоря от позицията на някой, който „вярва във вируса“ или в съществуването на каквито и да било вируси. Само препредавам науката, която СЗО поддържаше до миналата година. Науката, създадена от Карнеги и Рокфелер, преди сега да бъде занулена и пресъздавана всяка седмица, а понякога и всеки ден от същите за нужните на новия режим.

Самият „нов вариант“, за който СЗО се събират днес, обезсмисля дебата за ваксинацията
Впрочем той по начало е безсмислен заради „Делта варианта“, който допълнително срина и без това съмнителната ефективност на това, което се предлага като ваксини. И отново това не е мое мнение. Становището на учените в Нидерландия от вчера е, че те не виждат особен смисъл от ваксинацията при наличието на „варианти“, но се стараят да си останат политически коректни, за да не бъдат „занулени“.

Да, въпросът е преди всичко политически, не научен, не и медицински. Не може да има „задължителна ваксинация“, когато по начало няма ваксина. Това, че някой нарича нещо „ваксина“, не го прави автоматично такова – това е просто друго изражение на джендърската политика, при която например някой може да си въобразява пола, местоимението и расата, а и да натрапва фантазията си на другите хора.

Това е генетична фармакотерапия
Фактчекърите да роптаят колкото си искат срещу това твърдение. Могат да твърдят колкото си искат, че РНК няма нищо общо с ДНК и клетъчното ядро. Няма да убедят и шестокласник, който си е учил старателно уроците по биология.

Няма ваксина, която работи само ако всички други са ваксинирани – или твоята ваксина работи, или не работи. Няма ефективна ваксина, която позволява да се разболееш, но с уговорката, че няма да умреш. Няма ефективна ваксина, при която и след трета доза си умираш като главен санитар на републиката – въпреки уговорките на Гейтсовите фактчекъри.

В науката има само едни инжекционни препарати, които трябва да се прилагат през 3, 6, 8 или 12 месеца. Служат за експериментална генетична фармакотерапия. Например сред онкологично болни доброволци, които са готови да се набодат с какво ли не, защото смятат, че така или иначе нямат нищо за губене и дните им са преброени.

Е, тъй наречените „ковид ваксини“ са същото. Само че не се борят срещу рак, нито срещу ковид. Но са ефективни душегубки, независимо дали умирате физически от тях.

Да акцентираме върху принципите
Дебат, който не почива на принципи, не е дебат. Ако е безпринципен, той е изпразнен от съдържание. И всяка страна в спора ще може да „докаже“ каквото си иска, като просто игнорира валидните аргументи на противника.

Една чужда формулировка:

„Ако ви задължат да се ваксинирате, те могат да ви задължат да се кастрирате, да се евтаназирате или да дадете свой орган при поискване. Информираното и доброволно съгласие е важно, но се разбира от малцина.“ – Д-р Наоми Уолф

В конкретния случай на „ковид ваксините“ дори е трудно да се направи ясно разграничение между ваксинацията, химическата кастрация (стерилизация) и евтаназията. Достатъчно е само да посочим днешната новина от Канада, където отчетоха рекорден брой „напълно ваксинирани“ бременни жени, родили мъртви бебета за едно денонощие. Това си има обяснение.

Да, Гейтс и Рокфелер са прословути с тяхната евгеника и призиви за съкращаване на световното население. Но има и още. Основната цел е генна терапия, а дори те, черните магьосници, са длъжни да спазват определени правила.

Замисляли ли сте се защо Монсанто и други производители на ГМО семена са се погрижили плодовете на тези семена да са ялови? Не е само заради факта, че на следващата година не можете да посеете част от продукцията, а трябва да си купувате нови семена от чародеите. Както и при „ваксините“, има го и финансовият интерес, но не е единствен и не е водещ.

Подсказка: Дори те имат граници, в които могат да вършат злодеяния срещу Божите творения.

А ето и моята принципна позиция,
която писах „пророчески“ броени месеци преди пландемията:

Опасни или безопасни, ефективни или не, „задължителните“ ваксини са от аморалната категория на „задължителната“ военна служба. Ако някой вярва, че ваксините го пазят от болести, лошо няма – да се ваксинира. Но вярата на тези хора явно е слаба, щом и ваксинираните (уж защитените) искат принудителна ваксинация за други хора.

Неваксинираните били заплаха за имунизираните – в това няма и зачатък на логика. Аргументът за „груповия имунитет“ също е наивен, ако знаем, че винаги има хора, които намираме начини да не се ваксинираме, а има и хронични и нехронични заболявания, които правят ваксинациите недопустими. Когато фанатици (или амбулантни търговци на фармафията) признават факта, че ваксините носят „малък риск“, но все пак носели „повече ползи“ за обществото, отношението им към жертвите е като към бездушно число от статистиките, като към прежалими бройки картофи.

Това е аналогично на аргумента, според който жертвите на казармите били прежалими, понеже по-важно било да се повиши груповата боеспособност на населението. За мен това е морална изродщина! При някои „експерти“ тя се утежнява от призивите им родители, които не ваксинират децата си, да отиват в затвора, а лекари, които не са крайни материалисти, да бъдат репресирани като „еретици“.

Никакви закони на бесния статизъм (тоталитаризъм) няма да подчинят хора като мен на „правата вяра“, че болестите нямали място в света и че „имунитетът“ от ваксини е по-добър от естествения имунитет.

Общественият „дебат“ в България е приключил, преди да е започнал
Показват го процентите на „ваксинираните“ досега след целия медиен терор и особено след диктаторското въвеждане на нацистките сертификати за „чистота“. Показват го и резултатите от анкетата в нашия Телеграм канал:

Ако безидейните медиконацисти проявят творчество или турбо мракобесие, процентът на „ваксинираните“ в България ще достигне:
43% – макс. 30% (с купените нацификати)
34% – макс. 40% (с купените нацификати)
16% – макс. 50% (с купените нацификати)
7% – над 50% (защото не зная на кой свят се намирам) 

Показват го и все повече отворени писма като това, което ще препечатам отдолу, веднага след статията. Домораслите слуги на патологизирания глобалистки тоталитаризъм и тук, и в Румъния, и в Украйна дърпат дявола за опашата – защото „сиромах човек, жив дявол“! Няма нищо по-глупаво да извиваш ръцете и да вмемяваш репресивни „задължения“ на някой, който няма какво да губи…

…освен живота си. И по-важното: живота на децата му. Дърпат дявола за опашката, играят си с огъня. А дори тези от нас, които нямаме военна подготовка, събираме камъни и дръве. Плетем и въжета.

И изобщо имам лоши новини за СЗО и всякаквите там колективисти, тоталитаристи и глобалисти. Тук, в България, пък и на много места в Източна Европа, няма да я бъде „(пост)ваксиналната икономика“ – колкото по-рано го разберат, толкова по-висок става процентът на вероятността „дръвете и въжетата“ да се използват в детски игри и да изграждането на детски люлки.

Иван Стаменов
26.11.2021 г.

* * *

А има и мъже с военна подготовка…
До Президента на Република България
До българските политици

ОТВОРЕНО ПИСМО / ДЕКЛАРАЦИЯ
от „Асоциация на бащите в България“

Уважаеми български политици,

Всички ние отлично разбираме какво се случва в целия свят и по-конкретно в Европейския съюз. Това обаче в никакъв случай не означава, че като граждани на България го приемаме и допускаме. Разбираме натиска, на който сте подложени, за да наложите мерки, които са в пълно противоречие на писаното българско и европейско законодателство, и последиците от Ваше евентуално неизпълнение на тези преки заповеди от страна на ЕС. Надяваме се, че си давате сметка, че погазването на законите и налагането на противозаконна политика е пряко посегателство над държавата и нейните граждани.

В заключение:

Независимо от официалната пропаганда, истината излиза наяве и тя не може да бъде скрита. Държавите с най-голям процент на ваксинация, бележат и най-голям ръст на заболели граждани, което от своя страна налага нови и нови, все по-тежки противоепидемични мерки. Надяваме се да съобразите правилно накъде сме се запътили и какво точно ни очаква за напред.

България от много години е държавата с най-висок процент на отрицателен прираст на своето население в ЕС, което налага неговото опазване и съхранение. Всяко едно различно действие би могло да се счита за национално предателство.

На този етап все още принципите на демокрацията не са дерогирали своето действие и са в пълната си сила. Подмяната на обществения строй на всеки един от Вас и трябва да е ясно до какво ще доведе, което реално се случва в момента. До диктатура, тоталитаризъм и фашизъм, които са отречени от всеки един съд и от всяко едно разумно общество на планетата.

Обръщането на принципите и фундаментите на държавата единствено ще Ви изиграе лоша шега, последиците от която ще се овладяват десетилетия занапред. Обръщаме се към Вас с последна молба да се вслушате в здравия разум и да разберете, че Вашата първа отговорност е към България и нейните граждани. Надяваме се да осъзнаете и че сега реално 1300 години българска история е заплашена да бъде заличена и то не от външен враг и под заплаха а от Вашите действия.

На това основание:

Ние декларираме наша решителност да запазим България от външни и вътрешни врагове, както е записано във всяка една Конституция от най-новата ни история.

С уважение: „Асоциация на бащите в България“
24.11.2021 г.

https://www.otizvora.com/2021/11/14375/szo-predlaga-debat-za-farma-terora-koyto-otdavna-e-voden-a-pozitsiite-sa-yasni-i-tvurdi/ 

След Казан в Саратов

След Казан в Саратов 
Вслед за Казанью-в Саратове ПОЯВИТСЯ ЦЕНТР наВ.ОЗ

В Саратове будет создан Сотрудничающий центр н@ВОЗа по готовности к п@ндем.иям и обучению команд быстрого реагирования(?!?)Уже ясно,что Казань-площадка для "обкатки".Необходимо оповестить об этом максимальное количество народа!Материал здесь

В Казани начались международные учения мобильных лабораторий быстрого реагирования | ТНВ

В Казани впервые в истории проходят международные учения санитарно-эпидемических служб.

В Казани проходят международные учения специалистов, борющихся с опасными инфекциями.

УЧЕНИЯ ПО НАШЕЙ УТИЛИЗАЦИИ #Казань

https://www.youtube.com/watch?v=_u41ttCK6dU

https://www.youtube.com/watch?v=tGZhJtF9e6M

 https://panazea.blog.bg/video/2021/11/19/sled-kazan-v-saratov.1789705

Итоги сессии. Нам готовят страшное будущее

https://www.youtube.com/watch?v=G-IkwimdXCQ

https://www.youtube.com/watch?v=tGZhJtF9e6MТагове:   бъдеще,


Гласувай:
4Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6246845
Постинги: 3975
Коментари: 11576
Гласове: 55984
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930