Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2023 15:46 - Правилният политически избор - минутка релакс
Автор: gardener Категория: Забавление   
Прочетен: 3995 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 12.04.2023 16:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човек, още от времето, когато е живял по пещерите, може да гледа до безкрай две неща - горящ огън и как работят другите. Малко по-късно, когато се е преселил край реките и течаща вода, носеща труповете на враговете му. Огънят и водата за това са свързани, може би, но има случаи, когато не се гаси... онуй, що не гасне, а то е меракът и желанието за много, много, много...
Професионалната ориентираност на нашите кандидати за премиери се свързва само с втората съставляваща, която е в кръвта на всички наши елитни камаради - повечето не изкарали с честен труд и един лев през безсмисления си живот, пример за това е един червей от хазарски произход, дете на един от най-малките червени изроди на име Сергей - дошъл си с името на съветски педераст. Тази хазарска сволоч, ако я видя още веднъж ще и "отгризя гръцмуля", разбира се образно казано с цел да не нарушим заКоня, преследващ заканите за убийство на изроди, такава е моята класова ненавист към подобни изроди. Може да се задоволя и само с връщането на този изрод в родната му хазарска и Херсонска област на битие на този презрян от Българите народ (да ме прощават истинските евреи, те не са хазарски дегенерати) азиатски етнос.
Само един неразривно е свързан с горящия огън и неговото име е известно на всички - пожарникар и работодател, стротел на съвременна България.
Той, мисли дълбоко за човечността и хуманното отношение към хора и животни.
Обича нас, гласоподавателите, обича жените и децата - всяко дете, жена с къща, дори и в чужбина.
Съхранява стриктно имането с патлак.
Какво да пиша повече - има вкус, наказва жестоко комунистическите изверги, задоволявайки законните им жени, грижовен титан на мисълта е и оставя задоволени хора след себе си, само задоволена жена може да отваря шкафчета, търсейки светия граал на мъжествеността, който е парите в съвременните общества...
Нека този човек ни грее с големия си ум и топлото, по бащински загрижено, сърце - нашият за пореден път бъдещ премиер.
Течащата вода, последният наблюдателен десерт за сетивата. Тя в РБ е напълнена с хидроинженери от сорта на мангала Доган. Голям и отрицателен прогрес на нацията, най-долният и гнусен човешки отпадък, роден в лайната на родната си селска и мангалска нечистотия да е ... воден капацтет и роден "политик". Срам, срам ме е за мене си - трима военни министри на царството, двама премиери... ме заплюват в лицето за моята нефелна нехидроинженерност.

Клип № 1 - горящ огън в испаноезична камина, над 10 часа.
Клип № 2 - млад руски гражданин, копае бункер с лъжица и другари.
Клип № 3 - същият млад гражданин на РФ прави обзор на изгорелия си дом, спасен от православни пожарникари, бункерът не е засегнат от пожара.











Гласувай:
5



1. dobrodan - Като гледам какво се задава, градинарю,
10.03.2023 19:35
неволно си мисля: ела, зло, че без тебе хептен ни ощастливиха майките, а наред са и бащите... по неправилния начин.
цитирай
2. gardener - неволно си мисля: ела, зло, че без ...
10.03.2023 21:06
dobrodan написа:
неволно си мисля: ела, зло, че без тебе хептен ни ощастливиха майките, а наред са и бащите... по неправилния начин.

Здравейте, г-н Добродан. Това, което се задава е винаги едно и също за нормалните хора, смърт се задава, мъка се задава, глад се задава. Приемаме го и продължаваме напред до последен дъх. Но не мисля, че ще е толкова скоро и така бързо. Ние, местните сме свикнали да живеем така, като роби, като обект на завоеватели, като шумкари или горяни. Това не е поза, а съвсем сбъркано мислене, от моя страна. Да, кофти ще е да те ограбят, ебат жена ти и убият децата ти пред очите ти, но и това сме го играли в годините. Имаш ли на какво да се радваш и за какво да живееш, освен да бъдеш изряден платец за ДОД, ЗО, ДДС, ДЗПО, ДОО, МДТ..., а не дай боже и да си взел кредит от някоя "банка" - развъдник на червен капитализъм и жална ти майка да си взел бърз кредит, имаш телефонче, жица за нет, всеки ден трябва да се храниш с боклуци, които всеки ден са на нова цена, даааа, о, забравих, ами и ако пушиш по 2 кутии на ден, пийваш ракийка (уиски, коняче) - магазинска или кафенце, караш количка и гледаш, къде е с 10 ст. по-малко нафтата на галон, пардон литър, ами цената на тока за фирмите, ами водата и какво се получава - никой не живее, а оцелява. Това ни е дерта, май. Предпочитам 10 минути агония пред години бавно и сигурно умиране в гореописаните условия. Та, какво ни чака, нас винаги ни е чакало л... калта, де. Каквото и да се задава, аз съм готов за всичко - вяра не давам, комуняга не ставам, мръсник може и да оставам, но и това с времето минава. Да не забравя, кръгъл сирак съм, та с майка и татко ще се отрудят да ги копат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 461552
Постинги: 219
Коментари: 628
Гласове: 1917