Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2023 16:16 - Как рускоезичните се отнасят към България и в какво се заблуждават
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 1137 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Сделав ролик о заблуждениях, чувствую, что не все, что следовало бы сказать в нем, я сказал. Потому что вижу уже комментарии, что сейчас Болгария - марионетка США, и не "живет своим умом". Подозреваю, что подобные комментарии будут и далее появляться, поэтому считаю нужным добавить несколько слов от себя. Вы находитесь на авторском канале. А это значит, что тут я говорю свое личное мнение, которое вам может не понравиться. Однако оно не взято с потолка, а выверено историческими фактами. Я не против разных мнений и разных точек зрения, однако я против поучений, а также против перехода на личности, оправданий преступлений и восхваления преступных властей в России, Болгарии или Украине. В дополнение к этому я категорически не приемлю любые уничижительные эпитеты по отношению к нациям, любое проявление русофобии, болгарофобии или украинофобии я буду расценивать как шовинизм и нацизм. Попытка навязать вину на весь народ за действия его правительства также приравниваются к подобному уничижительному отношению к нациям. Именно поэтому имею полное право не только удалять комментарии тех людей, которые переходят черту дозволенного, но и лишать их права писать какие-либо комментарии вообще, то есть блокировать. Но не переживайте, бан не лишает вас возможности быть подписанным и смотреть и дальше мои ролики, однако экстремистским высказываниям тут не место! P.S. Плюс ко всему, я выпустил новый и более подробный ролик по первому заблуждению. Ищите на канале.

https://www.youtube.com/watch?v=qE3ursVMxQM

   




Гласувай:
4



1. panazea - Това е младеж от Харков , който много вярно описва Българската история . Заслужава си да го изслушаш.
08.01.2023 17:05
и не взима страна в спора.
Това , че е на руски е много ценно , за да достигнат някои истини до всички рускоговорящи.
Защото има още много заблуждаващи факти по отношение на България , които трябва да се развенчаят.
цитирай
2. panazea - Войната скоро ще свърши . Което казва е правдиво .
08.01.2023 18:24
Олеся има добри съветници .
цитирай
3. leonleonovpom2 - Изслушах записа и се измъчих, Тони!
08.01.2023 19:12
Вярно, преведен е , но при мен излезе накъсан и често блокираше Все пак, схванах основната идея
Има и грешки, но те са умишлени ,от средновековните автори, че Методий е пратен с мисия от ромейския император в Моравия Ти имаше постинг на тази тема Моравия е Българска земя, не само словашката Сръбската ,почти до ПСВ
А другата? Границата ни с Франкската империя минава по Тиса,северно от Будапеща днес по влемето на Крум!След Омуртаг, в резултат на две успешни войни с франките тя се мести на запад ,към Моравия! И, ако наистина, ромейският император ги е пратил там, защо после ги е изоставил на капризите на съдбата? Когато ги гонят, учениците са над 100 и ги продават в робство във Венеция Защо княз Борис ги откупува, а не ромеите? Защо ромеите не са им пратили гръцки учители, да ги научат на официалния език, който се говори в ИРИ?
И , още нещо Освободителната война е наистина такава ,защото не е за завладяване на проливите Да ,има такива съмнения,но Русия има разрешение само за нашето освобождение И се контролира всяко нейно действие ,да не го наруши И Русия прекрасно знае това това затова и английският посланик пред Цариград им казва - Никакво влизане в града! Уговорено е,сядате на масата на преговорите! Гарантирано е, че ще се състоят В противен случай- сочи военните английски кораби в близост до Сан Стефано! Намекът е ясен-война с Англия!
Така ,че войната е само за нашето освобождение Най- важната победа в нея е извоювана и с кръвта на опълченците,така ,че не сме получили свободата си даром!
За циганите,според мен те са два милиона,най- малко! Или не се водят официално, излязоха данни за Левски и Бяла Слатина преди години, че официално са по 500, а иначе са -пет хиляди ?Без документи ли са изобщо, не се ли водят такива, един Господ знае!


Хубава вечер!
цитирай
4. panazea - Съжалявам , Лео , за неудобството .
08.01.2023 19:34
Този , понеже е от Харков , признава , че буквите са от Българите , нещо , което няма да чуеш в нито един руски клип.
Освен това Азбука и Православие русите казват , че са получили от Константинопол , което не е верно ! Считат се за Третия Рим.
Спазват си традицията от 300 години да не се споменава името Българи.
А тук го имаше. Това е пробив в рускоезичния свят.
Войната ще свърши и няма да има това разделение между руси и украинци . И двете нации са смесени помежду си и няма как да се разделят .
цитирай
5. tres1 - и още малко към това
08.01.2023 21:22
https://www.youtube/watch?v=DxXII8rREvs
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6840642
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56402
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031