Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2022 23:59 - На Българинът трябва да бъде убито самочувствието , да бъде смачкан и низвергнат
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 2537 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Аз по природа не съм патриотарка. По-скоро като християнка уважавам всички народи , независимо от расата и религията.  След промените започна една бясна кампания на журналисти и издатели за смачкване на Българския род ! Събрали се враговете на Човешкият Род и решили първо да ударят по Българите ! Пропагандата ръководеше разни писарушки и те се надпреварваха да оскверняват Българското име. Учиндолският шоумен пееше: „Върви народе възроден , от кой ли не осеменен“! Демек ние не сме народ , а сбирщина ! Обвиниха ни в покушението на папата , за да ни очернят в очите на християните. Западняците са много наивни и вярват на всички лъжи , които им се поднасят. Преводните луксозни издания бълваха клевети за Българите.

Разгръщам си аз луксозното издание на АБАГАР , ТАЙМ ЛАЙФ "Яростта на Севера " , радвам си се на хубавите цветни илюстрацийки , на луксозната хартия и се зачитам в мъдрите слова ! И ето какво чета:    "Но покръстването на великоморавските славяни , които от векове са изложени на влиянието на византийската цивилизация  е едно , а съвсем друго и много по-впечатляващо е покръстването на свирепите българи. Тези езичници са завладяли славянските племена на Балканите, северно от Гърция и неотдавна са изоставили номадския си начин на живот, научили са се да обработват земята и са възприели езика и голяма част от културата на славяните. Но те упорито се придържат към езическата си религия и остават чужди на начина на живот в империята на юг от тях ."   Ще спра дотук с цитирането ! Защото всичко е ясно ! Който иска да си го дочете .   Въобразявах си , че само българските историци си налагат автоцензора в предвид политическата ситуация в България вече 66 години ! Уви , грешала съм !   Световните "историографи" се оказаха още по-големи манипулатори на общественото съзнание ! Понеже България беше сателит на Русия , негласното правило за тяхната телевизия , радио , вестници и енциклопедии беше :    ЗА БЪЛГАРИЯ  или лошо , или нищо !    И те спазваха стриктно предписанията . В осем реда има толкова лъжи за България , обаче кой ще ги разобличи? След като и нашите "историчари" пишат по световните форуми какви диваци сме и как произлизаме от боклука на всички племена , минали през Балканите !    Ами да , прочетете учебника по история на България . Цитира се Томашек , който твърди , че тук е останало всичко кьораво и сакато , НЕГОДНО да продължи на ЗАПАД .И от тях сме произлезни ние БЪЛГАРИТЕ .   Значи предателството започва от нашите ! Жалко ! А другите само им пригласят !   Затова , когато говорите с чужденци  не се чудете ,че хората нищо не знаят за нас или са слушали само лошо ! На тях това им е било ВТЪЛПЕНО .   А иначе те са много доверчиви и любопитни . Имат искрено желание да научат повече за нас .    Те не могат да намерят достоверен източник .   В американската енциклопедия за ХХ век във фотоси , три тома илюстрации има:   Една снимка за Унгария , две снимки за Чехия и НИТО една снимка за България . Ами тя просто не съществува . Няма я !    Целият ХХ век , битките за национално обединение , въстания , войни ! Нищо !    Как един американец да разбере , че България е съществувала?    В италианския учебник по история за УЧИТЕЛИ  са написали за Карл Велики , за битките ,за победата над аварите !   Но на мястото на БЪЛГАРИЯ има бяло петно , нищо ! Все едно там не е имало държава ! Като че ли Крум Страшни не е победил Аварите . Все едно не е водил битки с Карл Велики за браничевци и не го е победил?    Ах , да , кой иска да си спомня , че е ял бой от БЪЛГАРИТЕ  и загубил територии ?    Това е като трън в петата и много боли ! По-добре този епизод да се прескочи !   

Българските така наречени журналисти започнаха да оскверняват имената на Левски , Ботев , на Кирил и Методий и  всяко свято за Българите име !

Ботев бил терорист , Левски бил убил човек .

Борците за Българска Слобода , които са дали живота си за нас , трябваше да бъдат очернени!

Да няма нищо Свято ! Да ни откъснат от корените ни !

Светите братя били византийски шпиони !

Целият този мътен поток , като шлака се изливаше върху бедната ми главица !

Не , казвах си Аз ! Не е възможно тези велики хора да бъдат така оклеветени!

И започнах да търся книги с документи за Кирил и Методий , за Левски , за Ботев ,

за да докажа на клеветниците аналфабети , че всичките им писания са лъжи !

За Кирил и Методий намерих освен Кирило-Методиевска енциклопедия

 , Панонските легенди в стари преписи от Климент Охридски Събрани съчинения.  , за да мога да чета преписа и да сравнявам с превода.

Така разбрах , че Дядото на Кирил и Методий е Българин , избягал от България и те са родени в изгнание!

Ясно ли ви е дами и господа ! Не са византийци , не са гърци , не са славяни, а близки до Българския престол Българи.

Затова са създали Азбуката за Българите , още когато са били в манастира Полихрон в Мала Азия. Методий е бил игумен , а Константин се е скрил там от земната суета , за да създаде Буквите и да преведе Евангелието и Псалтира на Български !

Първо отиват по река Брегалница , за да покръстят Българите там и онези Българи пазят спомена с църквата , с реката и не се отричат , както тук се отричат от Българщината нашите безродници!

И когато отиват в Панония отиват , за да дадат книгите на българите там. Но понеже са Божи служители , дават книги на всички народи , които имат нужда от тях!

Защитават правото на Българите да четат и пишат на своя си език в Рим ! Това е била мисията на Кирил . Изпълнил своето предопределение той напуска живота на 41г.

Отдавна е бил скъсал с Цариградската Патриаршия , защото не е бил неин служител , а служител на Бога!

Той си е дал живота , за да имаме Азбука и Култура!

Моят призив към ВАС е :   Търсете източници за ИСТИНСКАТА история и култура на България , превеждайте я на колкото повече езици можете и я разпространявайте ! Вие сте първите лястовици ! 

Успешен полет! 

P.S.

Тези мисли ми дойдоха на ума , докато си седях на стола за къмпинг , пиех си кафенцето и гледах безкрайния простор на небето.

Бъдете здрави !

Панацея

 

https://www.youtube.com/watch?v=QgAROA7ckkk

 

https://www.youtube.com/watch?v=nsgyAQdKeLA

https://www.youtube.com/watch?v=uuKuGRqzwgs

BULGARIA THE CRADLE OF CIVILIZATION

https://www.youtube.com/watch?v=u9UhAjTQ9es












Гласувай:
12



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6897637
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56449
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930