Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2021 12:12 - Сънувах сън 2
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 720 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 08.12.2021 12:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Намирах се на мегдана , имаше много хора събрани . Изведнъж се появи голям черен глиган с остри зъби. Като ме видя се спусна право срещу мен . А Аз го хванах с две ръце за зъбите и ги скърших.
Станах сутринта , отидох на работа . Докато си правех кафето , разказах на колегите какво съм сънувала.
-Слушайте - рекох - какъв интересен сън сънувах.
След това всички се разотидохме , за да си вършим делата.
По обяд отидох до рецепцията и там шефът викаше нещо на колегите. Аз нали съм наивница се доближих да чуя , какъв е проблема. Като ме видя , шефът се нахвърли срещу мен , а аз като всеки невинен човек , не знаех за какво иде реч.
-Аз ще те уволня тебе , крещеше шефът и пяна излезе на устата му. 
Аз се махнах физически , за да не го провокирам повече , защото можеше да пукне там и после да ми тежи на съвестта. Колегите бяха потресени , а един , дето беше от два дена на работа ,си тръгна и повече не се вестна.
При такъв шеф много ясно , че съставът беше много добър и свръх интелигентен. Момчетата бяха добри и способни. Те ми разказваха за работата си и ме учеха . Колежките бяха млади , хубави , учени , умни и добри. Аз им казах , че трудно се получава такава комбинация.
Шефът сутрин идваше кисел и започваше да се заяжда първо с момичето на рецепцията. Тя беше завършила математическата гимназия и Екология в ТУ , знаеше английски .
Шефът я обиждаше , че едно циганче ще вземе от улицата и то щяло да свърши нейната работа. Момичето напусна и отиде в Декатлон с 5 пъти по-висока заплата.
Другото момиче беше инженер , умно и добро. Сътрин ме посрещаше с усмивка , гледаше ме с хубавите си кафяви очи и ми поднасяше кафе.  Толкова внимателно същество. Тя напусна , отиде в телефонията и там получаваше 3 пъти по-голяма заплата.
Третото момиче беше Светла , хубава и грациозна , със зелени очи. Беше завършила ТУ с английски.
Момчетата също бяха много добри.  Стефчовците ме учеха как се монтират камери и как се програмират чипове за турникети. С Пене обсъждахме какви елементи ,в какъв корпус ще са необходими за новото производство.  Аз без тях нямаше да се справя с такива сложни задачи.  Доволна съм , че животът ме срещна с тях и бях щастлива да бъда в тяхната компания. Те пък ме използваха за справочник.
Всеки човек е бил с цел и е бил важен в живота!
https://www.youtube.com/watch?v=tY4Omn6r21w 



Тагове:   сънувах сън,


Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6839538
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56402
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031