Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2021 22:10 - Европейската Матрица Франческо Амодео
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 331 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.11.2021 02:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Истината зад Игрите на властта

 

Братя Българи , всички ангели и архангели са с нас !

Ние спасихме останалата Европа !

Първи пробив в системата !

 

ДИРЕКТОР на СЗО ИЗПРАЗВА ЧУВАЛА

 8 ноември 2021 г

Ето текста на скорошен разговор, строго без дистанция и маски, между бразилския президент Болсонаро и генералния мениджър на СЗО Тедрос Гебрейсус . Разговор за паспорта за вак@синация, вак@сините и блок@ирането. Болсонаро казва: „Навсякъде по света има хора, които трябва да работят, за да се изхранват. Всички тези ограничения дестабилизират икономиката много бързо. Светът е заключен повече от година. Ако това продължи, световната икономика ще рухне. Гебрейсус отговаря: „Мисля, че няма нужда от повече блокирания“.

 Тогава Болсонаро пита: "Що се отнася до паспорта за вак@синация, какво е решила СЗО относно неговата задължителна природа?". Гейбресус отговаря: "Още нищо. Не го препоръчваме, защото процентът на вакс@инирани хора все още е много нисък в няколко страни и искането за passa@portovac@cinale може да бъде дискриминационно".

Болсонаро добавя:В Бразилия много хора с двойна доза са позитивни на коф.

Гебрейсус: Вак@сината не предпазва от коф., но намалява риска от тежко протичане на болестта и смъртта и това е нашето предложение.

Болсонаро : В Бразилия умряха много хора след втора доза.

Гебрейсус : Както каза може да има случаи от този вид. Особено онези с противопоказания за вак@сини.

Болсонаро: 80% от хората имат симптоми. Не трябва да вак@синираме децата. Но когато обявим това , медиите го смятат фалшива новина и ние сме с вързани ръце. Медиите  вече управляват .

Извънредно писмо от реаниматор: "Внимавай, излязохме от пещерата" - Amodeo

„Свалям шапка на всички, които успяха да превърнат коро@навир@уса в „глобална здравна криза“, „глобална панд@емия“. Благодарение на страха от медиите, благодарение на диктаторските политики, благодарение на корумпирани или догматични учени.

Бихме искали да им изразим нашата благодарност в това писмо. Благодарност, която идва от думата „благодат“. Да, ние бяхме докоснати от благодат, благодарение на вас.

Тази криза е откровение, разкриване, апокалипсис. И след апокалипсиса идва друг свят. Никога няма да се върнем към света от преди, без да се обиждаме на тези, които все още се вкопчват в него.

 

От няколко години чуваме, че много неща са „неправилни“ на този свят. Уловени в ежедневието с това объркано усещане за „нещо“ не е наред, ние се лутахме наоколо, без да разбираме истински, държейки се за този застоял свят, за да избегнем болката да се отделим от него. За щастие, виру@сът и неговият бурлескен разказ, нахлуващ на повърхността на земното кълбо, пристигнаха, разкъсвайки нашите щори , оставяйки ни да съзерцаваме бедствието.

 ПП Ще видя кога новината ще стигне до България и здравният министър ще скалъпи оправдание за тормоза над полицаи , лекари , учители , всички работещи .
Кога ще премахнат тази глупост за тестване на децата и да събират генетичен материал. Зная , че много се интересуват от нашия геном , но този път няма да им се отвори парашута .
Боже , нека тази лудост да спре !
Учителите да учат децата.
Лекарите да лекуват хората.
Полицаите да ни пазят.
Хората да са спокойни и доволни !
Панацея

 








Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6894141
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56448
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930