Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2021 07:07 - Изкуствен интелект
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 577 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Учен по изкуствен интелект. Научен директор на Swiss AI Lab, IDSIA, DTI, SUPSI; Проф. по ИИ, Факултет по информатика, USI, Лугано; Съосновател и главен учен, NNAISENSE, Швейцария. Проф. Юрген Шмидхубер е наричан бащата на съвременния изкуствен интелект. Методите за дълбоко обучение на неговата лаборатория направиха революция в машинното обучение и сега са достъпни на 3 милиарда смартфона и се използват милиарди пъти на ден, напр. за автоматичния превод на Facebook, разпознаването на реч на Google, Siri & QuickType на Apple, Alexa на Amazon и др. Неговата изследователска група също така установи областта на математически строг универсален AI и оптимални универсални средства за решаване на проблеми. Неговата официална теория за творчество, любопитство и забавление обяснява изкуството, науката, музиката и хумора. Той е носител на множество награди, включително наградата IEEE Neural Networks Pioneer за 2016 г. „за пионерски принос към дълбокото обучение и невронните мрежи“. Научен директор на Swiss AI Lab, IDSIA, DTI, SUPSI; Проф. по ИИ, Факултет по информатика, USI, Лугано; Съосновател и главен учен, NNAISENSE, Швейцария. Проф. Юрген Шмидхубер е наричан бащата на съвременния изкуствен интелект. Методите за дълбоко обучение на неговата лаборатория направиха революция в машинното обучение, сега са достъпни на 3 милиарда смартфона и се използват милиарди пъти на ден, напр. за автоматичния превод на Facebook, разпознаването на реч на Google, Siri & QuickType на Apple, Alexa на Amazon и др. Неговата изследователска група също така установи областта на математически строг универсален AI и оптимални универсални средства за решаване на проблеми. Неговата официална теория за творчество, любопитство и забавление обяснява изкуството, науката, музиката и хумора. Той е носител на множество награди, включително наградата IEEE Neural Networks Pioneer за 2016 г. „за пионерски принос към дълбокото обучение и невронните мрежи“. Тази беседа беше изнесена на събитие на TEDx, използвайки формата на конференцията TED, но независимо организирано от местна общност.

 Изкуствен интелект
Американският експерт по отбраната Джей Тък беше директор на ежедневната новинарска програма ARD-Tagesthemen и боен кореспондент на германската телевизия в две войни в Персийския залив. Той е създал над 500 сегмента за мрежата. Неговите разследващи доклади относно политиката за сигурност, шпионажните дейности и оръжейните технологии се появяват във водещи вестници, телевизионни мрежи и списания в цяла Европа, включително Cicero, Focus, PC-Welt, Playboy, Stern, Welt am Sonntag и ZEITmagazin. Той е автор на широко призната книга за дейностите на електронното разузнаване „Високотехнологичен шпионаж“ (St. Martin’s Press), публикувана в четиринадесет страни. Той е изпълнителен продуцент на седмично технологично списание на международната телевизия в арабския свят. За последната му книга „Еволюция без нас – Ще ни убие ли ИИ?“ той проучва в американски бази за дронове, Пентагона, разузнавателните агенции и изследователските институции за изкуствен интелект. Оживените му беседи са придружени от ексклузивни видео и снимки.
 it will kill us | Jay Tuck | TEDxHamburgSalon

https://www.youtube.com/watch?v=BrNs0M77Pd4

True Artificial Intelligence will change everything | Juergen Schmidhuber | TEDxLakeComo

https://www.youtube.com/watch?v=-Y7PLaxXUrs

 








Гласувай:
5



1. anetta - Създаваме нещо,
03.11.2021 08:33
което рано или късно ще ни унищожи.
Поздрави!
цитирай
2. panazea - Благодаря за коментара ! Те самите са вярвали в това , което правят ! Сега то се обръща срещу тях !
03.11.2021 10:30
anetta написа:
което рано или късно ще ни унищожи.
Поздрави!

Като почтени хора ни предупреждават , че е опасно това оръжие да е в ръцете на малцина !
Тони
цитирай
3. sekirata - ВИЖ КАК МЕ ИЗРАБОТВАТ НАВЪН ЩОТО ТЕ ...
03.11.2021 14:00
ВИЖ КАК МЕ ИЗРАБОТВАТ НАВЪН ЩОТО ТЕ НЕМАТ КЛИПЧЕТА
КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ МЕНЕ, КАКВА ДОБРОТА ,КАТО МЕ ЯДЕТЕ И В КОСТИТЕ , А ДРУГИТЕ СИ ТРАЯТ НЕ МЕ ЗАЩИТАВАТ?!

КОПУКОВА С МИСАНА И ДИМИТЪР -tres1 i ДОБРОДАН , постоля, тайфа са опитват се да ми спират профилите в ютуб като мви трият най доброто там плащат си ясно-



"Внимание
Съдържанието ви бе премахнато, тъй като нарушава правилата на общността ни.
Тъй като това е първо предупредително съобщение, няма да има последствия за профила ви. Изпращаме такова съобщение само веднъж и то остава активно за канала ви.
При друг подобен случай
Ще получите предупреждение съгласно правилата на общността за канала си.
Няма да можете да извършвате действия като качване, публикуване или предаване на живо в продължение на 1 седмица.
Премахнато съдържание
Ако считате, че сме допуснали грешка, можете да обжалвате това решение
Предупреждение от 5 октомври 2021 г.
Тип
Съдържание
Правила
Действия
sekirata Kopukova kopuk na jargon glupav negoden chovek

kavur po narodna pesen i stihove na A.H.T . sekirata Kopukova kopuk na jargon glupav negoden chovek

Тормоз и малтретиране в киберпространството
Обжалването е отхвърлено
6.10.2021 г.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6884646
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56441
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930