Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2010 12:19 - Свети Киприан
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 860 Коментари: 0 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Анна ЗОГРАФОВА- член-кореспондент на МАБИК
image

bojanapankov

http://bojanapankov.blog.bg/nauka/2010/01/21/vsichko-za-zabraveniia-nash-chudotvorec-sveti-kipriian-bylga.477076

http://bojanapankov.blog.bg/nauka/2010/01/19/za-tainstvenoto-preobrajenie-na-sv-kipriian-ot-magiosnik-v-s.475776

 

Великата ЧУДОТВОРНА МОЛИТВА НА Св. Киприян СРЕЩУ ВСИЧКИ МАГИИ ОТ СВ. КИПРИАН)

Владико Господи Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш!
Свети и благословени и вечносъществуващи Царю на царете и Господи на господарите! Слава на Тебе, седящия в светлината пред хиляди и милиони Свети Ангели и Архангели! Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприан, защото преди не те познавах, Господи Вседържителю, но Ти Сам Господи Иисусе Христе, ме повика недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие, и да разпръсквам силата на всякакви магии, защото и аз, Господи Боже наш задържах облаците и те- чрез бесовска сила и по Твое допущение- не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех така, че мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да не се виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото- зима. Всичко лошо, което можех, правех. Затова Господи Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосан от магия, която пречи на Твоите люде, да се освободи от нея, и домът му да се омиротвори в името на Отца и Сина и Св. Дух. Амин. И от където и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби…със силата на Честния и Животворящ Кръст, Който прогонва всяка вражеска сила. Амин. Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или с кръв човешка, или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби (…). И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши или в кладенец хвърлена, или с каквото друго да е направена, нека се освободят Божиите раби (…) от всякакво зло действие на нечестивия дух, та с дръзновение да казват: ”Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло.” Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява. И тъй, моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприан, простри Твоята мощна десница и милостиво погледни на Твоите раби (…) и им изпрати мирен Ангел –пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, нашия Изкупител и Избавител, сега и винаги и во веки веков. Амин.

“Христовият Кръст, осветен заради целия свят чрез благодатта и Кръвта на нашия Господ Иисус Христос, ни е даден за оръжие срещу всички наши видими и невидими врагове, в името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.” 
/ С л е д в а -
Историята на българския Св. Киприян Цамблак Чудотворец, митрополит Киевски, Литовски, Московски и на цяла Русия, роден в Царев град Търнов, тогавашната столица на Второто българско царство/




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6841229
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56403
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031