Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2022 10:44 - Мозъкът се самообучава и самоусъвършенства сам
Автор: panazea Категория: Тя и той   
Прочетен: 483 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мозъкът се самообучава и самоусъвършенства сам
Това пропуснаха великите конструктори на света.
Създадоха отрови , насадиха страх сред хората , поставиха ограничения , затвориха хората като животни по къщите , създадоха течности и ни облъчваха , че те са спасението.
Държаха в подчинение туземната администрация , лекари , журналисти , псевдоинтелектуалци , псевдоинтелигенция и решиха , че това ще продължи до безкрай!

Прехвърляха си някакви валути по сметките на послушните шмекери, прехвърляха на фармацевтичните гиганти някакви цифрички по сметките за милиарди и решиха , че са богове , обаче ...
Бог ни е създал с една кутия , в която се намира едно сиво вещество , наречено мозък и това вещество се самоусъвършенства само.
Такава е Божията промисъл.

И човеците отначалото приемаха мерките и спазваха предписанията , а онези се помислиха за богове , добре ама ...
Мозъкът така е конструиран , че реагира на дразнения и излъчва сигнали за опасност , за да се произвеждат хормони , необходими за неговото оцеляване.
Но при постоянна заплаха , реакцията от мозъка първо намалява броят на сигналите за единица време . Тоест при един и същи сигнал с постоянен интензитет , инпулсите на реакция се разреждат . Идва момент в който мозъкът престава да създава импулси за опасност .

И тогава човек почва да си задава много въпроси:
Защо ме затвориха като животно?
Защо ми взеха свободата да бъда Човек?
Защо се опитват да ми вземат Свободната воля , която Бог ми е дал?

Защо унищожиха икономиката ?
Защо съсипват дребните собственици и предприемачи ?
Защо си правят експерименти с течности върху хората , пък искат и да са задължителни.
Седи си човекът и мисли ! 

И изведнъж му просветва , че тези не са никакви благодетели , че искат върху неговото нещастие , да създадат своето благосъстояние !
Изведнъж осъзнава , че всичко това е фарс !
Последната капка препълва чашата !
Повече не се издържа !
Хората прозряха , че се подиграват с тях !

И се надигнаха ! По цял свят !
Достигна се точката на кипене !
Останете си със здраве !
Панацея  
  Saturday, Feb 12th | The Vets Take Down The Fence At The War Memorial And Tell CBC To Kick Rocks!! https://www.youtube.com/watch?v=f6JcL534BIU Coutts- Milk River Border Blockade Update Feb 13, 2022 | IrnieracingNews Marcel Irnie В сълзи благослови този човек за неговото весело себеотдаване и любов към Бога и ближния. Трябва да продължим да се молим , за да прогоним инфилтрацията на дяволските сили. Дръжте линията, Бог е с нас! In tears, blessed that man for his cheerful giving and love of God and neighbour. We must continue to pray and fast to drive out the infiltration of diabolical forces. Hold the line, God is with us! https://www.youtube.com/watch?v=ctvFIk0Xwe0   събота, 12 февруари | Ветеринарите свалят оградата на военния мемориал и казват на CBC да рита скали!! Saturday, Feb 12th | The Vets Take Down The Fence At The War Memorial And Tell CBC To Kick Rocks!! https://www.youtube.com/watch?v=f6JcL534BIU








Гласувай:
3



1. batogo - !!!:))) Такава, за жалост е голата Истина, Панацея!
14.02.2022 11:06
Осъзнаването е труден процес, но веднъж започне ли, промяната в манталитета е неизбежна и води до развитие и усъвършенстване на живота във всички посоки, какъвто е Божият Промисъл за човешкия род, Дарен Свише с Дух, Разум, Воля и Съзнание, за да следва Пътя на Любовта, Мъдростта и Истината Божия!
Честит двоен празник!
цитирай
2. panazea - Честит Празник ! Благодаря , че коментира !
14.02.2022 11:39
batogo написа:
Осъзнаването е труден процес, но веднъж започне ли, промяната в манталитета е неизбежна и води до развитие и усъвършенстване на живота във всички посоки, какъвто е Божият Промисъл за човешкия род, Дарен Свише с Дух, Разум, Воля и Съзнание, за да следва Пътя на Любовта, Мъдростта и Истината Божия!
Честит двоен празник!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6896750
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56449
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930