Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2023 12:11 - Русофобия ? ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3788 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 31.05.2023 12:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                      ..... 











Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vencivaleri1951 - Хайде пак с външния жезъл, но какво искаш да кажеш с тези клипове
31.05.2023 13:55
Последното допитване Путин получи близо 80% одобрение и над 12% неодобрение
На пръв поглед тоталитарен резултат, но тези 12% са не един и два милиона необдобрили управлението му -с две думи не одобрили и действията му спрямо Незалежная
Депутат казал, че трябва да се забрани украинския-не разбрах къде/кучетата се разлаяха/ в Русия, или Украйна И бе апострофиран от не един човек. Спикерът на сенаторите в Русия е чистокръвна украинка, говори украински-ще и забранят да използва езика. Посочи едно украинско училище забранено в Русия или репресия за използване на украински език в Русия-та там са милиони, и някои от тях със сигурност
работят под най различни форми за Киев, вкл и терористични актове. Някой да притиска украинците там за това-отнасят го службите А онзи ден четем, че в Лвов са били харковски бежанци заради ползването на руски-много от тях не знаят украински, а са хора подържащи Украйна щом са бягали на Запад-предимно жени, деца , старци-другите са на фронта. И някой бабаит който се е скрил от фронта ще бие жената, детето , родителите на боеца сражаващ се вместо него-странна демокрация
И хумореската, властта в украйна се сменяла по демократичен път-2014 е съвсем близо, че да се опитват"лапшу на уши вешать"
В момента има над 5млн бежанци в Русия За какво бягат на Изток, защо с оръжие в ръка се вдигна Донбас и направи едни от анй ефективните подразделения-от бивши миньори, металурзи и машиностроители, селскостопански производители, интелигенция. Разбира се обучиха ги кадрови военни и повечето служили в Украйна.
Аз бях в краснодар, когато кравчук и Елцин делиха флота Кравчук подкокуросван от янките взи твърда позиция не за пропорционално делене а по равно Елцин се съгласи, и добре, че в последния момент го отрезвиха, да не почна да дели и подводниците.
Корабите разделиха , но от украинските голяма част от личният състав слезе на суша и така изгниха корабите им на дрейф и по кеьовете. Путин караше такси тогава в Питер и няма как да е въздействал на моряците.
Въпросът не е в това, че някой изтърсил очевадна глупост-веднага бе контриран и едва ли ще види мандат повече. Въпросът е в това , колко души ще посмеят в Киев, в Радата днес да кажат, че руският език не е език на врага и не бива да бъде под натиск
И ако се намери някой, каква ще е съдбата му? Буданов публично заяви , че ще убива руснаци по света Е не знам дали ще има възможност да говори повече, но със сигурност няма да е от сградата на ГРУ
цитирай
2. getmans1 - Пуши си, пиши си щом нещо те напъва ...
31.05.2023 14:19
Пуши си, пиши си щом нещо те напъва изотвътре ... само не ме питай какво казвам с клеповте, че ... те направо си крещят.

В УКРАЙНА НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАНЯВАЛ РУСКИЯТ ЕЗИК, НИТО БЪЛГАРСКИЯТ ... забраниха ги в окупираните земи,
цитирай
3. vmir - Понеже спор с ботът вв1951 ми е като борба с прасе, ето линк за ролята на руSSнаците: https://www.youtube.com/watch?v=LurLNWUKyU0
31.05.2023 15:07
цитирай
4. starforlife - Дано не се получи като вчера и да не довърша. Защото за петрола така и не ти поднесох СМЕШНАТА официална политика на Руssия.
31.05.2023 16:09
Затова ще се опитам по-телеграфно, при все не само да не одобрявам такова говорене, а да съм на мнение, че то се оправдава само от езиковите инвалиди.
Та, при все и аз като Любо да съм изказвал не един път, че с Венци да се дискутира е все едно да се надбягва човек с диво прасе:

vencivaleri1951 написа:
Хайде пак с външния жезъл, но какво искаш да кажеш с тези клипове
Те клиповете говорят сами по себе си, а аз оставам с натрапчивото усещане, че ти дори не ги гледаш.
Изгледай поне първия, няма и минута е, а говорят руснаци и то от различни възрастови категории.


vencivaleri1951 написа:
Последното допитване Путин получи близо 80% одобрение и над 12% неодобрение
На пръв поглед тоталитарен резултат, но тези 12% са не един и два милиона необдобрили управлението му -с две думи не одобрили и действията му спрямо Незалежная
1-во: На руssките допитвания всички нормални хора отдавна сме наясно колко може да се вярва.
2-ро: И понеже идиотската пасивност от страна на масите в Руssия е факт, та именно затова същите тези нормални хора малко по-некоректно правим по-голям общ знаменател на руssнаците. Тоест, ги определяме като преобладаващи дебили.
Или по друг начин казано: Излиза (ако статистиката е вярна, но аз за себе си съм сигурен, че е Кремълоугодна), че 12% от населението на Руssия не са дебили, а останалите са абсолютни такива!
Нещо повече: Тези, които пък одобряват случващото се в Украйна - именно те са и фашисти или са с психически проблеми. Ти от коя категория си?


vencivaleri1951 написа:
Депутат казал, че трябва да се забрани украинския-не разбрах къде/кучетата се разлаяха/ в Русия, или Украйна И бе апострофиран от не един човек. Спикерът на сенаторите в Русия е чистокръвна украинка, говори украински-ще и забранят да използва езика. Посочи едно украинско училище забранено в Русия или репресия за използване на украински език в Русия-та там са милиони, и някои от тях със сигурност
работят под най различни форми за Киев, вкл и терористични актове. Някой да притиска украинците там за това-отнасят го службите
~ За депутата: Ами, ако говориш за този от втория клип, Венци, то е крайно смешно това за кучетата. Защото можеш да го пуснеш отново, а не да тролиш, както правиш винаги с цел да защитиш една държава, която вече е бита карта на световната сцена.
Всъщност, хората нямат нищо против Руssия като държава. Аз също, а и убеден съм също и Радо, Любо и прочее тук. Нормалните хора имаме против политиката на Руssия, но понеже тя през 99% от времето от самото й съществуване, включително и като СССР, та затова говорим за държавата като цяло, имайки предвид управляващата й клика през историческите периоди.
~ За спикера: Венци, ама ти сериозно ли мислиш околните за малоумни и наивни? Та постоянно се опитваш с такива да прокарваш идеята колко демократична е Руssия и колко братски са с Украйна. Да балалайкаш колко украинци били дори начело на СССР и в момента за спикера.
Венци,
1-во - единичните изключения на валидират общите положения при нещата.
Това, че единици печелят от лотарията, не определя печалба за всички. Абсолютно същото е и с това, което се опитваш да насадиш като правило, а изключенията не определят правилата.
2-ро - и какво като украинец е спикер или президент на Руssия? Да не би да работи за Украйна, че го изтъкваш? Или да не би да прави народите братски?
Че то по твоята логика Сунак като е в момента на Великобритания - Индия е с нея, а не както си мислиш с Руssия!
М?
Но нека по-нататък да засегна това колко Индия и Китай - примерно - са с Руssия.


vencivaleri1951 написа:
А онзи ден четем, че в Лвов са били харковски бежанци заради ползването на руски-много от тях не знаят украински, а са хора подържащи Украйна щом са бягали на Запад-предимно жени, деца , старци-другите са на фронта. И някой бабаит който се е скрил от фронта ще бие жената, детето , родителите на боеца сражаващ се вместо него-странна демокрация
Четеш, не четем! Защото аз например не съм чел такова нещо! А не съм, защото не чета руssки и проруssки източници, освен когато нещо искам да сравня.
И с право не ги чета, защото само глупак може да е съграсен да го водят за носа и да го лъжат. Ти глупак ли си, Венци?
И ето, че стигам до това доколко Китай и Индия са приятели с Руssия.
Венци, я ми назови един китайски или индийски журналист, който е на терен в Украйна или Руssия и отразява събитията? М?
Посочи ми един китайски или индийски канал, който да отразява в достатъчен обем и системно въпросните събития?
Не можеш!
А не можеш, защото на Китай и Индия не им пука за Руssия!
На тях нищо освен руssките газ и нефт не им трябват! Ама абсолютно нищо, та особено пък приятелство и единомислие.
Те просто си гледат интересите.
А, да - и като казах "интересите" - пука им за руssкия пазар, защото все пак е голям. Но за нищо на света не биха застрашили американския си такъв заради руssкия! И именно затова и спазват санкциите където не могат да ги заобиколят.


vencivaleri1951 написа:
И хумореската, властта в украйна се сменяла по демократичен път-2014 е съвсем близо, че да се опитват"лапшу на уши вешать"
Ами да се върнем на въпроса с журналистите, м? Наблюдатели от цял свят казват, че в Украйна се е вървяло и се върви по демократичен път и САМО и ЕДИНСТВЕНО Руssия твърди обратното. На кого да вярваме? М? На Руssия?! Дето кой ли не официално, включително и Путин (а сигурно и украинският ти спикер), твърдяха, че няма да нападат Украйна и само след седмици я нападнаха!
Ма вярвай си им бре! Щом те устройва да си наивен глупак!
После: Украйна искаше ли в ЕС?
Искаше!
Официалната й и "недемократична" власт именно това ли подкрепяше и за това ли членство работеше?
Абсолютно!
Е да де, но кой нацистки режим би искал такова нещо, при положение, че вече думата на Европейския парламент ще е със сила в държавата?
Че Законите на Европа ще са в сила в държавата!
А в същото време виждаме кой погазва световните закони.
Матушката ти!
Тя УКРИВА издирван от Хага престъпник!
И типично по нацистки заплашва със сила спрямо такива световно (или европейски) признати институции.
Къде казваш са нацистите и болните мозъци?
Да чу някое друго официално за дадена държава лице, политик или медиен спикер, да заплашва с удари по Моssква?
Напротив: Въздържат се да дават на Украйна далекобойно оръжие!
А Руssия бомби и отлично знае, че го прави и по отношение на цивилни.
ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК, ВЕНЦИ! Или по-скоро си с тотално промито съзнание.
Защото "утре" Руssия дори да удари Украйна с атомно оръжие - ти това ще го одобриш!
А само болен мозък може да е с такава нагласа.
И само не забалалайквай за Хирушима и Нагазаки.


vencivaleri1951 написа:
В момента има над 5млн бежанци в Русия За какво бягат на Изток, защо с оръжие в ръка се вдигна Донбас и направи едни от анй ефективните подразделения-от бивши миньори, металурзи и машиностроители, селскостопански производители, интелигенция. Разбира се обучиха ги кадрови военни и повечето служили в Украйна.
Вече казах за руssките статистики, данни, новини.
Нека не се повтарям.


vencivaleri1951 написа:
Аз бях в краснодар, когато кравчук и Елцин делиха флота Кравчук подкокуросван от янките взи твърда позиция не за пропорционално делене а по равно Елцин се съгласи, и добре, че в последния момент го отрезвиха, да не почна да дели и подводниците.
Корабите разделиха , но от украинските голяма част от личният състав слезе на суша и така изгниха корабите им на дрейф и по кеьовете. Путин караше такси тогава в Питер и няма как да е въздействал на моряците.
Само ако можеш да проумееш колко си смешен и жалък с тези случки за всеки случай.
Венци, нищо не валидираш с подобни истини, полуистини или типични твои измислици, та често и нагли лъжи! Абсолютно нищо!
В случая е достатъчно да ти обърна внимание дори само на факта, че НИКЪДЕ не е конкретизирано кога точно Путин е работил като НЕЗАКОНЕН таксист и дори дали въобще е било факт или само готовност за такава дейност!
Никъде!


vencivaleri1951 написа:
Въпросът не е в това, че някой изтърсил очевадна глупост-веднага бе контриран и едва ли ще види мандат повече. Въпросът е в това , колко души ще посмеят в Киев, в Радата днес да кажат, че руският език не е език на врага и не бива да бъде под натиск
И ако се намери някой, каква ще е съдбата му? Буданов публично заяви , че ще убива руснаци по света Е не знам дали ще има възможност да говори повече, но със сигурност няма да е от сградата на ГРУ
По-нагоре го спестих нарочно - казвам го сега.
За езика.
Руssкият в Украйна и украинският в Руssия.
Каквото и да е отношението на Украйна към руssкия на територията й - в правото й е! А и то отношението не е каквото "четем" в руssките и проруssките медии.
НО ЗАЩО ОТНОВО ЛЪЖЕШ ЗА УКРАИНСКИЯ ЕЗИК В РУSSИЯ, ТА ЧАК НАБЪРЗО ПОСТРОИ И УКРАЙНСКИ УЧИЛИЩА ТАМ?!
И за да не балалайкам като теб - ще се огранича само до цитати ОТ ГОДИНИТЕ ПРЕДИ АНЕКСИЯТА НА КРИМ И ОТ РУSSКИТЕ ОФИЦИАЛНИ МЕДИИ:

Валерий Семененко, съпредседател на Асоциацията на украинците на Русия и Федералната национално-културна автономия: "Украинци на Русия | В Москва има само украински културен и образователен център. Но в сравнение с грузинците, арменците, азербайджанците, московчани-украинци имат съвсем различни проблеми Държавните органи на самата Украйна са твърде малко Обръща се внимание на националното образование извън страната, по-специално в Русия Много програми са приети по адрес на "чуждите украинци", но нито една не е в наша полза."

Кезина: "Всички предложения за създаване на училище с украински етнокултурен компонент не намериха отговор. Казаха ни: "Не ни трябва такова училище!" И поискаха да открият само класове в Лингвистичния лицей N 1555 към Московския държавен лингвистичен университет."

Отново Семененко: "Имаме толкова много руски училища в Украйна, а в Русия няма украински. Бих искал нашето правителство да загърби малко политическите дрязги и да се насочи към хуманитарната сфера. И молба към отдела на правителството на Москва: официално да обяви културно-образователния център в 324-то училище за училище с украински етнологичен компонент."

ТОВА ПОСЛЕДНОТО НАПРИМЕР Е ОТ 2008-ма ГОДИНА!
И е в официалните руssки медии, а не в тролещата ти уста!
ЗАПОЧВА ИНВАЗИЯТА НА РУSSИЯ В УКРАЙНА ОЩЕ ПРЕЗ 2014-та ОБАЧЕ, И НОВИНИТЕ В СЪЩИТЕ ТЕЗИ МЕДИИ ТОТАЛНО СЕ ПРОМЕНЯТ И ИЗКАРВАТ, ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ Е КАКТО ТИ КАЗВАШ!
Та не чети заслепен това, което ти изнася, а в случая се върни назад!
Защото явно още през 2014-та (а и някоя година по-рано) пропагандната машина на Кремъл е започнала промиването на мозъците именно към това една бъдеща пълномащабна война да бъде приета в Руssия.
На базата на какви похвати обаче?
В случая по отношение на езика да бъде вменявано на руssнаците, че в Руssия украинският език се зачита, та чак украинската диаспора има собствени училища... Нещо, което и ти прокламираш, а то просто не е вярно!


StarForLife™ ·idc=5598966~idp=1870179~310523~013-132·
цитирай
5. vmir - Жоро, бот вв1951 е специална кремълска селекция, хибрид между диво прасе и свиня.
31.05.2023 17:04
starforlife написа:

Та, при все и аз като Любо да съм изказвал не един път, че с Венци да се дискутира е все едно да се надбягва човек с диво прасе.


Защото пуснат извън кочината не само внезапно побегва като глиган без път и посока, а когато е в кочината, се наслаждава на всички атрибути и изяви на свинщината, без които уважаваща себе си свиня не може да съществува.
цитирай
6. getmans1 - ДО ком.4. starforlife - Е, как да спориш ...
31.05.2023 17:32
Това за "побоя" в Лвов не помня колко пъти вече съм го чел от началото на войната ... ПЪК САМО ТОВА ЛИ?
цитирай
7. starforlife - ~ 6. getmans1
31.05.2023 19:30
getmans1 написа:
Това за "побоя" в Лвов не помня колко пъти вече съм го чел от началото на войната ... ПЪК САМО ТОВА ЛИ?

А то вярно или не, точно представено или не, отново е в ареала на това, че изключенията не валидират правила. В смисъл, че дори вярно и точно да е представено, това е хулиганска проява, а не държавна политика. И ако Венци това го осъзнава... А той би следвало да го осъзнава не само поради обстоятелството, че се смята за интелигентен, а дори и поради това, че ни се е презентирал като такъв с правна култура! То следва, че е мръсник, след като съзнателно изопачава данните.
Защото той вижда дребното хулиганство и то като единичен акт - опитвам се да насоча говоренето към правния ареал - и го представя като сериозен рецидив.
В същото време Руssия ежедневно обстрелва градове на Украйна с повече от сериозни оръжия, причинява страдание на милиони, а това го смята за нормално, правилно, та чак законно.

Тоест, СъдияВенци, отсъжда присъда смърт чрез денацификация за хулигани, издевателстващи над малка група от хора при неизяснени обстоятелства, а издава не само присъда невинни, а дори им предоставя права за действие на масови убийци, стрелящи по цели градове с артилерия и балистични ракети.
Каква реципрочност само! Ти ме плюй, аз ще ти прережа гърлото, пък СъдияВенци ще го третира като размяна на действия с еднаква тежест и всичко ще е пито-платено.
Стоп, грешка - украинците не могат да плюят! Това е нацизъм!
Виж руssнаците могат да атакуват цели градове с оръжия за масово поразяване и това е денацификация!
И когато "утре" понеже губят войната напълно извадят и атомното оръжие, добродушният Венци, дето кучетата го обичат, а не като мен - ха ха ха - и това ще оправдае.
Защото видиш ли иначе украйнците в Моssква ще отидели да фашистват.
Все едно украинците са примрели за кочината им, а не държат просто да изринат свинете от къщата си!
Дори измародерстваните унитази съм сигурен, че няма да искат да се върнат - все пак нека и в Руssия научат какво е това европейско WC.
Ха ха ха ха ха

StarForLife™ ·idc=5598994~idp=1870179~310523~014-133·
цитирай
8. getmans1 - . . . СТАР, довечера ще покажа и друга ...
31.05.2023 19:52
... СТАР, довечера ще покажа и друга гледна точка ... Нямам притеснение да покажа и РАЗДЕЛЕНИЕТО, всичко на този свят си има обяснението,

starforlife написа:
getmans1 написа:
Това за "побоя" в Лвов не помня колко пъти вече съм го чел от началото на войната ... ПЪК САМО ТОВА ЛИ?

А то вярно или не, точно представено или не, отново е в ареала на това, че изключенията не валидират правила. В смисъл, че дори вярно и точно да е представено, това е хулиганска проява, а не държавна политика. И ако Венци това го осъзнава... А той би следвало да го осъзнава не само поради обстоятелството, че се смята за интелигентен, а дори и поради това, че ни се е презентирал като такъв с правна култура! То следва, че е мръсник, след като съзнателно изопачава данните.
Защото той вижда дребното хулиганство и то като единичен акт - опитвам се да насоча говоренето към правния ареал - и го представя като сериозен рецидив.
В същото време Руssия ежедневно обстрелва градове на Украйна с повече от сериозни оръжия, причинява страдание на милиони, а това го смята за нормално, правилно, та чак законно.

цитирай
9. vmir - Ако не беше бот вв1951, щях да си мисля, че някой друг измисля глупостите на руSSнаците,
01.06.2023 04:09
за да ги злепостави като патологични лъжци и клеветници. Защото, ако бот вв1951 някога е строил нещо, то е било руSSкий мир в България. Също така намирам за очевидно, че бот вв1951 би забил пирон в тиква с огромна мъка и свръхконцентрация на реалните си способности като за епохално дело. Ако той владееше някакво умение, би уважавал времето на другите и не би си пропилявал своето за папагалстване на руSSките глупости, а би се захванал с нещо смислено. А сега като го чета и разбирам какво чудо невиждано е била печално известната "нерушима българо-съветска дружба от векове за векове"
цитирай
10. planinitenabulgaria - Вашият редовен коментатор бат Венцо го е закъсал яко, искат да го бият..
01.06.2023 08:15
Той се съгласил да огоспожи една абитуриентка, на която не върви с момчетата и състоянието й - неогоспожена - много я подтискало. Он обаче й спукал тазова кост. При това състояние момичето не може да отида на бала, болките са много силни. Тя живее в съседен блок на Венцо, който се страхува от бащата на момичето. Та, проблеми за агента на Центъра, Шнелшвенгерер. Може да отнесе един як бой или да му се случи най-страшното, да го изритат в ташаците.
цитирай
11. vmir - https://www.b17.ru/foto/uploaded/upl_1631665405_105737_a5tsr.jpg
01.06.2023 10:29
planinitenabulgaria написа:
Той се съгласил да огоспожи една абитуриентка, на която не върви с момчетата и състоянието й - неогоспожена - много я подтискало. Он обаче й спукал тазова кост. При това състояние момичето не може да отида на бала, болките са много силни. Тя живее в съседен блок на Венцо, който се страхува от бащата на момичето. Та, проблеми за агента на Центъра, Шнелшвенгерер. Може да отнесе един як бой или да му се случи най-страшното, да го изритат в ташаците.




Аз пък подразбрах, че проблема с момчетата бил, че не я биели достатъчно. Защото от баба си рускиня, момичето попило част от руския мир, а нормата му "бьет значит любит" я вдъхновявала и направила ненаситна на бой, заради което се чувствала постоянно недонатакована. И така, очаровано от писанията на бот вв1951, момичето само го помолило за помощ, при оказване на която, ботът упражнил прелестите на руския мир. Момичето било толкова доволно от свършената работа, че заявило пред всички, че а баща й посегнел на ботчето, а момичето полетело от деветийо етаж като хиперзвукова ракета на путин... Не помогнало и обещанието на бащата да го бие само от обич, защото бил етнически българин и дъщеря му преценила, че няма да успее да се справи.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6074415
Постинги: 2742
Коментари: 26500
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031