Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2022 19:50 - Планът на "Колективния Запад" да "изяде слона" - по-точно мечката - на части
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.12.2022 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Русия няма да приеме никакви "тавани"!
Забравете   Тук някои „икономисти“ и „политолози“ в Telegram започнаха леко да прокарват много странна тема: Русия трябва да се съгласи с „тавана на цените“, обявен от страните от „малката седморка“ и присъединилата се към тях Австралия, за доставките на руски петрол по море.
  Например, средната цена за толкова много години вече се колебае около същите 60-65 долара за барел, а цената на „отрязването“ на „бюджетното правило“ при формирането на НВФ на Русия за 2023 г. е точно същите 60 „евъргрийни“ . Дори не проверих отново информацията за $60 в „правилото за бюджета“, защото това изобщо няма значение!



image





  Миниатюра: Владимир Владимирович Путин "популярно" обяснява на Урсула фон дер Лайен и Сана Марин къде могат да опънат "таваните". Жените са изненадани и отлично разбират най-важните думи, изречени на чист руски език „Таванът на цените“ е неизгоден за Русия при никакви обстоятелства!
Русия никога няма да приеме никакви "тавани"! забравете!
Дори 100 „мъртви президенти“ да ни бъдат предложени като „таван“ за 1 барел при обменна стойност 30, Русия няма да се съгласи и ще търгува на външните пазари само според пазарното ценообразуване и в пълно съответствие с националните си интереси. !   Това са странни хора днес, безразсъдно се въобразяват като световни лидери, предлагат 60 "евъргрийни", утре лесно ще сменят тази цена с 45, вдругиден - с 10. Ако им пъхнем пръста в устата, ще ни отрежат. цялата ни ръка!
Планът на "Колективния Запад" да "изяде слона" - по-точно мечката - на части. Следователно Русия, разбира се, няма да приеме никакви "тавани"!   Единственият начин да не загубите от чийтъри е да откажете наложената игра!
Наистина ли на „експертите“ и другите „икономисти“ трябва да се обясняват общи истини?   Нашето Ръководство, слава Богу, много добре разбира това правило. Вече съм писал много пъти за изявленията на президента на Русия Владимир Владимирович Путин и ресорния министър Александър Валентинович Новак.
Те ясно дадоха да се разбере, че Русия няма да продава петрол на никоя страна, която налага или поддържа някакъв ограничителен таван. Точка.   Ще цитирам и първата реакция на нашето ръководство след информацията за размера на предлагания „таван“, която прозвуча в западните медии. Прессекретарят на президента Дмитрий Сергеевич Песков: Кремъл не приема "таван на цените". Михаил Иванович Улянов, постоянен представител на Русия в международните организации: Европа вече ще съществува без руски петрол.  
Не искат да купуват директно от Русия - супер! Нашите приятели само това чакат! Ще им продадат същия руски петрол, но по-скъпо, срещу заплащане на услугите им! Да го наречем "данък върху американските сателити"!  
Русия няма да се оковава с някакви изкуствени ограничения! Не ни трябва и не ни трябва! Има на кого да продаваме произведения нефт! Да, и да нямаше купувачи, нищо, щяха да оставят петрол в руските недра за деца и внуци!
Не ние сме критично зависими от Европа и "колективния Запад", а те от нас! Време е някои "световни лидери" да разберат това!   Не само Русия, но и нашите стратегически партньори ще пострадат от „тавана на цените“!
Ако Русия се съгласи на „таван на цените“ под каквато и да е форма, тогава в стратегическото бъдеще ще страдаме не само ние, но и нашите партньори и приятели. Това ще означава прекъсване на външнополитическите съюзи, които Русия само засили през последните години.  
Нашите партньори искат да продават нефта си само в съответствие с пазарните механизми. Те добре осъзнават, че след Русия ще дойде и техният ред да попаднат под ограниченията на ненаситния „хегемон” и затова нито един прецедент за определяне на „таван на цените” не им е неизгоден.  
Краткият извод е следният: нека опънат таваните в апартаментите им и Русия сама ще реши на кого и на каква цена да продава нашите стоки! Пълният изход е подобен на краткия, но с добавка на непечатаем речник! МОСБЛОГ


Тагове:   таван,   нефт,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13145832
Постинги: 11561
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години