Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2022 13:37 - Клаус Шваб и Джордж Сорос обявяват, че Китай трябва да ръководи Новия световен ред
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 646 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.12.2022 13:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Клаус Шваб и Джордж Сорос обявяват, че Китай трябва да ръководи Новия световен ред

Фактът е проверен 26 ноември 2022 г Бакстър Дмитрий Новини , САЩ

image

Основателят на Световния икономически форум Клаус Шваб похвали Китай като модел за трансформация на света по време на изява по китайска телевизия.

Клаус Шваб, основателят на Световния икономически форум, говори с Тиен Уей, водещ на програмата „World Insight“ на базираната в Пекин China Global Television Network, за неотдавнашната среща на върха на Г-20 в Бали, Индонезия.

Попитан за резултата от срещата на върха – който включва споразумение по политически приоритети , като „справяне с изменението на климата“ – Шваб нареди на избраните световни лидери да отидат дори по-далеч.

 

„Трябва да имаме стратегическо настроение“, каза той, „Трябва да изградим света на утрешния ден. Това е системна трансформация на света. Лидерите, каза той, трябва да „дефинират“ как „трябва да изглежда светът“ след „този период на трансформация“.

 

Възхвалата на Шваб за Китай отразява думите, изречени от Джордж Сорос по време на интервю за Financial Times.

Джордж Сорос изложи плана на глобалните елити за въвеждане на това, което той нарече „ нов световен ред “ по време на интервюто. Според Сорос, Китай трябва да ръководи този Нов световен ред, „ създавайки го и притежавайки го“, по същия начин, по който Съединените щати „притежават настоящия ред “.

 

„ Мисля, че това е моментът, защото наистина трябва да включите Китай в създаването на нов световен ред – финансов световен ред “, каза Сорос. “ Те са един вид неохотни членове на МВФ. Те играят заедно, но нямат голям принос, защото това не е тяхната институция. Техният дял не е съизмерим - техните права на глас не са съизмерими - с тяхната тежест. Така че мисля, че имате нужда от Нов световен ред, в който Китай трябва да бъде част от процеса на създаването му и те трябва да го приемат. Те трябва да го притежават по същия начин, както казах, че Съединените щати притежават... Вашингтонския консенсус... настоящият ред и мисля, че това би било по-стабилно, при което ще имате координирани политики.“

Това просто показва, че елитът никога не е крил какво прави. Те просто го разкриват в сухи интервюта и едва четими политически документи, докато обществеността е разсеяна от една емоционално заредена, лесно разбираема приказка „добър човек“ срещу „лош човек“.

Според тази приказка, която се предлага както от мейнстрийм медиите, така и от огромното мнозинство алтернативни медийни източници, САЩ са в конфликт с Русия, докато решителна банда от борещи се за свобода нации (БРИКС) са на път да се освободят от злините на западния империализъм веднъж завинаги.

В действителност това са куп детски глупости.

Както западните сили, така и нациите от БРИКС работят в тясно сътрудничество чрез Г-20, за да въведат Новия световен ред на Кабала на централната банка. Ето нациите от Г-20 (20-ата „нация“ е ЕС), като основните западни сили са оградени в синьо, а БРИКС са оградени в червено.

image

След като плановете им достигнат кулминацията си, светът ще бъде управляван от финансов и политически ред, който ще представи Китай като най-известната нация, измествайки Съединените щати. Но не ми вярвайте на думата. Вземете го направо от устата на Клаус Шваб и Джордж Сорос.

Шваб изрази възхищението си от китайската авторитарна система и разкри, че тя служи като трансформиращ модел за Новия световен ред, който той работи за изграждането.

Докато Сорос казва, че начинът да вкараме китайците в NWO е да ги накараме да помогнат за създаването му и да им дадем „ собствеността “ върху него. Това не е нова идея, разбира се, тъй като Рокфелер намекна за тази стратегия още през 1961 г. в своята книга с проекти на NWO  Prospect for America: The Rockefeller Panel Reports .

image

Това повдига въпроса защо Китай? Защо глобалният елит, чиято база е в Западна Европа, би искал китайците да бъдат лице в лице на техния Нов световен ред?

Ключ към техните мотивации и стратегия може да се намери в тази статия, озаглавена „ Колониалният елит управлява Китай за илюминатите. ” В него авторът заявява...

„ Китайският народ би се разбунтувал срещу откритото чуждо господство, но би прегърнал мястото си в NWO, ако вярваше, че контролира .

Китайците пострадаха много от ръцете на западния империализъм, както и голяма част от света. В резултат на това глобалният елит ще има проблеми с въвличането на много нации в воден от Запада Нов световен ред, особено националистично настроените китайски. Тъй като не можете да имате истински глобален ред без най-многолюдната нация на Земята, елитът избра да използва собственото си наследство от унищожение в своя полза. Тяхната стратегия от две части за това е следната:

Първо, световният елит създаде алианс, съсредоточен върху Китай, като противопоставяне на западния алианс.
Тази част от стратегията беше намекната в масовата преса в тази статия на UPI от 2002 г., озаглавена „Китай иска свой собствен „нов световен ред“, който да се противопостави на американската версия“.

Обичайна практика за кабала е да използва противоположни сили, за да постигне целите си, и те винаги се уверяват, че имат влияние или контрол и върху двете страни. Помислете например за ролята на Ротшилд във Втората световна война.

Второ, световният елит тласка световната общественост в ръцете на китайския съюз.
Как са направили това, ще попитате?

  • Те широко разгласиха отвратителния Нов световен ред, планиран от Западните сили, като същевременно разгласиха доброкачествения Нов световен ред, планиран от Китай и неговите съюзници (като по този начин създават опасност от една страна и безопасност от друга).
  • Те подтикнаха възмутителни и провокативни действия, както икономически, така и военни, от страна на западните сили.
  • Те широко разкриха вредна информация за западните нации, особено САЩ.

Те са били толкова успешни в тези цели, че средностатистическият колеж, който гледа CNN млади събудени либерали, мрази Съединените щати и несъзнателно работи за тяхното падение.

Наистина е много просто: глобалният елит, включително Сорос, изгради капан за зайци (в алианса BRICS), който изглежда като хубава, безопасна дупка, където да се скрие от опасност. Те проникнаха в нашите медии и образователна система, за да промият мозъците на масите. Сега те бият храстите (със западните сили), за да карат зайците към капана.

Признанието на Сорос пред Financial Times на практика потвърждава всичко това. И ако отново погледнем „Перспективата за Америка“ на Рокфелер, тя също потвърждава тази гледна точка. На страница 60 се обяснява как китайският национализъм ще бъде използван, за да излезе бързо и окончателно от колониализма във водеща култура на Новия световен ред.

image

Глобалисткият елит никога не е крил какво прави. Независимо дали става въпрос за използване на знаци и символи, или чрез открито хвалене, елитът обича да ни натрива лицата. Това е част от тяхната голяма стратегия за унижение, която се използва, за да държат човечеството на колене.

Жизненоважно е да работим заедно, за да продължим да разобличаваме елитите и техните планове за Нов световен ред. Моля, харесайте видеоклипа по-долу и го споделете с възможно най-много хора. Основните медии и големите технологии са настроени срещу нас и ние разчитаме на вашата помощ.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39918607
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930