Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2022 00:52 - ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПРОВЕРЯВА ДАЛИ САШКО Е ДЪРЖАННЯКЪДЕ НАСИЛА...малко ме съмнява да проверяват
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 1667 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Цяло чудо е той осем дни да оцелее без вода и храна,и затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали той не го е пуснал заради обявената от бащата парична награда. В хода на образуваното досъдебно производство ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, като лекарите ще имат задачата да установят на база нараняванията, измръзванията, дехидратацията по момчето дали той наистина не е държан принудително и дали не говорим за отвличане".

  "Гербаждийте много обичат да отвличат вниманието с изфабрикувани новини. Разбира се, може и да не съм прав, но мен лично много ме съмнява цялата история..."

Прокуратурата ще проверява дали Сашко не е държан някъде насила, заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви пред БТВ:

В отговор на въпрос защо кучетата не успяха да надушат следа Нешев посочи, че факторите са много. Един от тях е наличието на много хора, съответно на много миризми, в района, където е изчезнало детето. Друг фактор е това, че кучетата са се включили в издирването много часове след изчезването на детето. Ние бяхме потърсени на следващия ден преди обяд, а кучетата бяха на терен в ранния следобед, посочи още той. По думите му има значение и посоката, в която е духал вятърът. Ако е духал срещу кучетата, е щял да донесе допълнителна миризма, но ако е духал по посока на движението на кучетата и е отдалечавал миризмата, те не биха могли да го надушат. НИМА?!

Осем денонощия без храна, вода и на студено в планината!?! И без екипировка и защита от вълци, чакали и глутници кучета, а бе я направете холивудска продукция в стил фентъзи... Зверски скалъпена история. 9 дни без храна и вода при ниски температури през нощта няма как да оцелее. По скоро е оставен 2ч преди да го намерят . 9дни медиите забравиха за всичко важно в държавата ,създаде се някакъв параван и времето ще покаже какво се скри от обществото

Късмета няма нищо общо, баща му обяви награда и детето се "намери", че и живо здраво. Слава, Богу, но да вярваш в късмета трябва наистина да си гост по тия земи... А пуснаха ли кучета по горещите следи да видят дали е бил сам в гората, или държан при някого?

Колко време човешкия организъм може да издържи без вода- осем дни, нима?

Или като сурне е пило , или роса от листе и близало..

Милото, да е живо и здраво!

Да се изгубиш в Голо бърдо е като да се изгубиш на някое от Пловдивските тепета няма начин да не те открият

че много се коментира темата с водата. Не познавам местността, но толкова ли пък няма едно поточе, растения, сутрин капки по листата... Не забравяйте вродения инстинкт за самосъхранение. И се чудя, дали именно аутизмът не би могъл да е допринесъл детето да се справи с останалите препятствия. Разбира се, ако се изключи възможността за чужда намеса (отвличане и прочие). Имало е съмнения и то големи за задържане на детето против волята му! Не случайно беше и акцията срещу педофилите , с цел сплашване на похитителят/те. Пуснато е в гората преди ден,два най-много.Затова е живо, затова и жизнените му показателите са в норма , т.е. храна и вода около 7 дена.

 

12 ТАТЕ ДАЙ

929ОТГОВОР

До коментар #9 от "А сега":

 

ПАРИТЕ.....




Гласувай:
10



1. jupel - КАКВО СЕ СКРИ ОТ ОБЩЕСТВОТО!
20.11.2022 01:44

"Осем денонощия без храна, вода и на студено в планината!?! И без екипировка и защита от вълци, чакали и глутници кучета, а бе я направете холивудска продукция в стил фентъзи... Зверски скалъпена история. 9 дни без храна и вода при ниски температури през нощта няма как да оцелее. По скоро е оставен 2ч преди да го намерят . 9дни медиите забравиха за всичко важно в държавата ,създаде се някакъв параван и времето ще покаже какво се скри от обществото


А помните ли изчезналия Съвестин - детето, което излезе през 1997 г. и никой повече не го видя, а намерената Полина в Марица и изчезналото и дете тогава и досега го няма?!
цитирай
2. blagovesteliseev - те перничаните са яки като винкело
20.11.2022 21:56
А и българите издържаме на какво ли не - с 500 лева заплата или пенсия човек върши разходи и живее, като за 2000 лева
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2444256
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14316
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031