Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 20:45 - ДА ПОДКРЕПИМ ВЕНЦИВАЛЕРИ1951 !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2647 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


 
   Миналото лято президенът ни постави началото на протестите на народа срещу Борисов и Гешев като слезе от кабинета си сред протестиращите и каза:

-       Вън мафията от изпълнителната власт и

прокуратурата!

Като се качи в президентството, той изложи и мотиви

за призива си – мафията в прокуратурата е причина кадърните хора в стрната да я напуснат, за да се спасят от нея. Без всякакво съмнение към тези кадърни хора принадлежат Цветан Василев, Черепа, други наши умове пък са следствени – Баневи, Арабаджиеви и др. Успоредно с казаното от президента се хвърля светлина върху успехите на двете най-велики ПРЕЗИДЕНТСКИ държави в света – САЩ и Русия. Причина за тях от една страна е обстоятелството, че те са президентски републики и от друга, че водещите фигури в тях са олигарсите им като Безос и др. за Щатите, Абрамович и др. за Русия. Олигарсите в тези страни, техният умствен потенциал по същество определят политиката им, а президентите на тези две страни са изпълнителната власт на олигарсите. Това е моделът на държавното управление на страните на бъдещето - управление, съчетание от президент с цялата власт в него и умственият потенциал на олигарсите.

   „Мутри вън!”, завърши призива си президентът към народа.

    Виждам, че този призив на президента е отекнал в сърцата на честните и прогресиви хора в България, осавайки вечно в сърцата на най-честните и прогресивни люде. Прилагам един постинг на блогъра Венцивалери1951 – много изключителен визионер за бъдещето на България - който не само е съгласен със стремежите на държавния ни глава но и с перото си се бори за законови промени, разрешаващи да се завърнат в страната ни олигарсите ни - нашият умствен потенциал. Той вярва, че тези закони ще бъдат внесени и гласувани от партия ИТН, която ще излъчи за министри млади интелигентни хора като  Тошко и Филип, които ще направят необходимото – умът на нацията ни, в момента прогонен от страната ни поради мафията в прокуратурата да се завърне в страната, като бъдат свалени обвиненията срущу тях. Призивът му е да се борим за изчистването на името най-първия от тях, Черепа, опетнено от мафията в прокуратурата, който дарява, спонсорира, колекционира, като го поканим да се завърне в страната си за да работи за нея.

   Аз се включвам в призива на Венци, но искам повече:

1.   Президентска република с несменяем президент Радев,

2.   Извинение към прогонените олигарси от страната и законови помени да се завърнат те в родината си и да се включат в управлението  на страната,

3.   Закриване на спецсъда и спецпрокуратурата

4.   Не на Еврозоната,

5.   Вън от НАТО и ЕС!

   Това бе стремежът на участниците във Великото народно въстатие, предвождано от Мая Манолова и Хаджигенов.

   Мотиви към т. 5:

   Към която и друга военна организация да се присъединим, към която и друга държава – аз съм за ОНД!!! - да се насочим, ще бъдем по-добре отколкото сме сега. Тия ни крадат, дават ни фалшиви ваксини, продават ни хартиени изтребители.

 

    Мисля, че с обосновката си, защо подкрепям Венци допълвам постинга му,1 изваждайки завоалираните в него побочни теми като основни, за да бъдат прослушани и разбрани и от неспециалистите.

   Аз съм с Венци, когото подкрепнувам в бляновете му!

 

   Ето и знаменитият постинг на Венци, в който той рисува светлия образ на Черепа, жертва на мафията в Покуратурата. Читайте, завидуйте!

 

14:18 - "Идиотите да не четат", още по-малко да мислят-да пишат "обилно"

Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   image
Прочетен: 149 Коментари: 24 Гласове: 

6

 

 Защото само идиот може да сравни възможностите на един от най-богатите/приживе/ хора  на Земята , с възможностите на един от хилядите заможни хора.
Защото само идиот в напъните си да изглежда начетен по всичко, може да сравни широкоспектърен музей с тематична колекция
Защото само идиот може едва ли не да приеме за укорими меценатските опити 
на някого/при това много сполучливи и в археологията, и в спорта/ само защото 
ексвластимащите разсипаха и колекцията му, и отборът, който меценатът подържаше.
Само идиот може вчера избирателно да дава за пример спортисти със световни постижения,  а днес да сквернослови за човека подсигурил на 100% подготовката им за Олимпиада. И не само на тях- България е прецедент-държава с пет милиона население има шлем в световните титли по шах-мъже, жени, юноши и се дължи на този меценат
Има и разлика в мецената Пол Гети и мецената Васил Божков
Гети инвестира, Божков дарява
Колекците  на първия многократно са качили стойността си от 90те, докато колекцията на Божков не представлява интерес като инвестиция-прекалено е специализирана и в тематкиа, която е интересна за нашия регион преди всичко. Спонсорството в спорта , пък направо си е дарение на 100%
Иначе прилики между двамата меценати има-блестящо образовани,ерудирани, хазартни в бизнаса си и свързани с тъмни /деликатно казано/ движения в създаването на богатството си. То и класикът го е казал:
"Зад всяко голамо богатство, стои поне едно престъпление"


                             image


image



                      image





Гласувай:
6



1. missana - Браво!
25.07.2021 20:58
Ами Радев за това и мечтае - несменяем диктатор, като своя батюшка Путин.
Ще бъде голям майтап, обаче, ако ИТН преметнат Радев и кандидатират Слави за президент, а той вземе, че го бие на президентските избори. Винаги са възможни изненади. Той /Радев/ е убеден, че ще преизберат, но забравя, че "действителността е по-фантастична и от най-фантастичната измислица"!
цитирай
2. ka4ak - 22:15 - НОСТАЛГИЯ. . . . КАКВО СЪВ...
25.07.2021 23:14
22:15 - НОСТАЛГИЯ....КАКВО СЪВПАДЕНИЕ....:????
73. ka4ak - @73
24.03.2009 14:30 Луканов На 9 юли 1992 г. е арестуван от главния прокурор Иван Татарчев и .......БСП СЕ РАЗВИХРИ,КАТО ПУСНА НАРКОТИЦИ,МУТРИ,....И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ....И АХ ТАЗИ ГАДНА ДЕМОКРАЦИЯ....A СЕГАШНИТЕ "СЛУЖЕБНИ ОТЛИЧНИЦИ"ЯНАКИ-МЛАДЕЖКА ДЯСНА РЪКА НА ИДЕОЛОГА,(АНДРЕЙ,НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ПУСКАТ НАРКОТИЦИТЕ!!!),А ДРУГИЯ ВЪТРЕШЕН ИЗРОД,МОБИЛИЗИРА КОНТИНГЕНТА СИ,ДА КРАДНАТ,ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ КОЛИ!!!-ИСКАМ КОЛАТА,А КАКВОТО НАМЕРИТЕ ВЪТРЕ,Е ЗА ВАС!!!????50-100 КИЛОГРАМА ХЕРОИН!!!!И ЗА НАГРАДА ЗАМ.ШЕФ НА СЛЕДСТВИЕТО!!!/КАКТО НА МАЯ,ЗАМ.ШЕФ НА НС,ЗАРАДИ КОСТИНБРОД!!!/,,,,ПЪК,КАТО ГО СВИТНАХА,ПЕЧАТНИЦАТА ЗА КИНТИ,СЕ САМОЗАБРАВИИИИ.....:(((((((((



Постинг: ПРИТЧАТА МИ,ЗА "КЬОРАВАТА НЕДЕЛЯ",ЕСТЕСТВЕНО В ДЕНЯ НА МАЙСТОРА...:)))
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
3. vencivaleri1951 - 111
25.07.2021 23:29
111
цитирай
4. planinitenabulgaria - През последните няколко часа политическото пространство се престукрурира,
26.07.2021 01:41
missana написа:
Ами Радев за това и мечтае - несменяем диктатор, като своя батюшка Путин.
Ще бъде голям майтап, обаче, ако ИТН преметнат Радев и кандидатират Слави за президент, а той вземе, че го бие на президентските избори. Винаги са възможни изненади. Той /Радев/ е убеден, че ще преизберат, но забравя, че "действителността е по-фантастична и от най-фантастичната измислица"!


Тошко Маймунски и Кури са открили нови допирни точки помежду си. За много от тях Кури е с разкрите между 122 и 152, за други - с няколко мм. по-малко. Май Карадайъта и Догана вместо да играят в Парламента всеки път амджикларъкючек, ще се задоволят с един единствен мезаркючек.
Хвърляйки поглед назад установих, че съм правил много грешки, а формулата за успеха е: Радев - несменяем президент и олигарстите - умът и честта на нацията. Подсказа ми го Венци. Затова го изхимнослових в постинга си. Този път не заради природната му надареност, а заради последния му постниг.
цитирай
5. planinitenabulgaria - В Центъра някога боравехме с "и" и "или".
26.07.2021 01:45
vencivaleri1951 написа:
111


С навлизането на цифровизацията вече ползваме единиица и нула. Символът 111 е непознат за нас, дори за мен, който съм със седем години по-голям от Вас, което означава поне 7 пъти по-умен. Обяснете символът на това число или ще се обърнем към гурото Ви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181949
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031