Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2021 18:33 - В О Д А СРЕЩУ Б О Л Е С Т И+ видео СЛАВИ ПРЕДСТАВИ ЕКИПА СИ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2044 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 28.02.2021 12:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В О Д А   СРЕЩУ  Б О Л Е С Т И                                          революционно научно откритие  на 21 век

Съдържание стр.: Ученият д-р Батман 2; Параметри на научното откритие-3; Формула за водата-5; Най голямата тайна на земята-10;Човешките клетки11;  Мозъчни сигнали за дехидратиране 13; Правото на избор 16; Цивилизацията, която ни заобикаля17 ; Природни закони патент 19; Водата храни без да е храна 26; Крачки на медицината 34;Еталон за контрол 36;

 

ПАРАМЕТРИ НА НАУЧНОТО ОТКРИТИЕ         3 

Здравето е активно състояние, а не просто отсъствие на болест. Пиенето на вода процесите телесни осигурява. Знаете ли това? Помислете!  Приемането на храна иска вода, при липсата и  храненето- осуетено.Не се разбира. Хранене не е храна от чинии в стомаха. А как храна на енергия на клетките става?!  Мозъка ръководи телесните процеси без намеси. Хранене не е храна в стомаха- а как енергия дава?! Да видим хранене с пиене вода и хранене без пиене на вода.

ВОДА СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ“:  как   дехидратирането- нанася вреди с хроничен недостиг на вода при храненето е научно  откритие на д-р Батман.

„ВОДА СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ“ според д-р Батман не отрича, заменя квалифицираната медицинска помощ Храната дава енергия само асестирана с вода. Дехидратиране я блокира. От чинията в стомах храна- енергия дава сме без представа Мозъка шеф на телесните процеси: само с пиене на вода енергия си на тялото чрез кръвта:

. Целта на тази книга е да ви насочи към нуждите на човешкото тяло да функционира без проблеми, с кислород храна, вода. Ако водата системно е недостатъчна, да разтвори храната и попълни кръвопотока- нарушава природно определените операции. Природните закони са непроменими, за разлика от човешките. Д-р Батман предложи формулата за прием на храна асистирана с вода. Няма хранене без пиене на вода, но, по време на ядене вода не се пие.  

ФОРМУЛА ЗА ВОДАТА            5        

Тялото, съдържащо до75% вода дневно изисква вода, 20-30 грама / за килограм телесно тегло. „Разпределено“ на 8 чаши, които се пият за деня по 1 чаша след и преди сън (2чаши.); по чаша вода половин час преди всяко приемане  храна (2чаши ); След 2- 2 Ѕ часа след обед и вечеря- по 2 чаши- (4 чаши); Тогава само водата осигурява  живот без болки и болести на всеки човек, на хората.“ Чашата с вода се пие не на екс, а бавно, на глътки.

 Ако не се приема храна водата се пие в същите размери, време не спира физиологичните си процеси-в цикъл  24 часа тялото и водата му е нужна без прекъсване, за да диша, да прави пот, да почиства клетките, да изхвърля отпадъците. Тялото- не спира .Виждате ли в небето звездите да спират?

Движението е  факторът-тайна на космоса, която не сме разгадали.  Да се приема храна, свързано винаги и с приема на вода преди и след хранене. Ако не пие водата преди приема- в стомаха няма кой да разтвори твърдите части на храната. Надвишен прием- претоварва сърцето. Водата лекува, защото е природна сила: Приемът на храна се осъществява всеки път преди и след хранене- т е постъпване храната от чинията в стомаха: Половин час преди всяко хранене пием Ѕ до 1 чаша вода, чешмяна. Един, до 2 Ѕ часа след храна (обед, вечеря) пием 1- 2 чаши вода и завършваме задължението си, тялото да е оводнено, клетките да получат енергията на храната. Когато постъпи в тялото първата вода подготвя заедно със стомашните сокове разтворителя, който ще обработва храната до молекулярно ниво. Допуска се и лимонов сок. До два часа след приема на храната пием втора порция вода- тя  попълва кръвта до кръвопоток, с 94% вода, годен да даде енергия на  клетката, която, не яде хляб, манджа, плод, зеленчук: а получава енергия от кръвопоток, приел храната-   разтварена до състав за усвояване:  Водата в кръвта на телесните ни клетки е 75%. кръвопотока, когато сме пили вода (2 часа след ядене!) е 94%.А в Клетките е 75% и по ниска. кръвта идваща със 94% към клетките отвън, в клетките- 75% навлиза през мембраните (подобнона  ВЕЦ,) генерира енергия в клетката, отмива отпадъците излизащата кръв. Само кръвопоток с 94% дава енергия чисти в клетката отпадъка от деленето.

По малко вода- мъки за мозъка да осъществи операцията не знае как да наруши природен закон, нямаме знание- д-р Батман го посочи.

Д-р Батман във всяка книга, издание, отделя страници за информация- на читателите- отзиви от какви страдания, прилагайки нужната  вода са се излекували. Липсата на вода  6-7 дни организма не може да се справи- тялото загива.   

https://www.youtube.com/watch?v=0Wt02IgGgXE Камъни  в бъбреците  резултат от дехидратиране Холмиум лазер за разбиване на камъни в бъбреците работи в МБАЛ Доверие, гр. София  https://www.youtube.com/watch?v=Z1a_kzrQBzI

Храната в стомаха-  готова, втората-  вода не сме пили: Мозъкът в стрес- принуден да търси вода от тялото: прави го по два начина: спира водата на едни органи(Лишава костите, не само тях)  за да попълни, кръвопотока с вода или повишава кръвнот налягане- свива съдовете. И двата начина са  опасни- костните  връзки без вода- износване хрущялите. Ако не сме пили вода, храната не  може на кръвопотока да подаде енергията на клетките- няма как да „завърти“ турбинките- ВЕЦове няма! Сигнализират: „Глад!“ клетките. Мозъкът объркан нарежда да се приема излишна храна- трупана, като тлъстина за тялото.! Ставаме дебели, ако всеки  път на тялото си не сме осигурили кръвта (след храна) с точното, нужно  количество вода. Подали сме частично водата от храна, съдържаща  вода. Не пренася, храната до клетките кръвопотока. Ученият „Спри храната! Не си гладен, а жаден! Пий вода!“ Вреди и болести различни- пием различни количества вода-вредим на различни органи. Не свързваме и пиенето на вода с приема на храна. Около 40- 75 %. вода съдържат човешките тела. При загуби от 10% от течностите настъпват тежки промени. При загуби  повече от 25% настъпва смърт- не прави компромис- прибира и бедняка и царя.

„Превенцията за здраве чрез пиене на вода“ Опазването на здравето е в ръцете на всеки да  овладее откритието.Няма нужда от разрешение, а от упоритост да усвои толкова лесен, полезен  навик. За цветята ако пропускате поливки: креят, заболяват, не цъфтят, изсъхват. Условията за извършване физиологичните процеси в тялото са за здраве. Науката намира вярно за момента всяко  работещо  решение и надгражда с нови модерни решения после: Първи трамваи теглят животни Първите влакове- са с парни машини, Първите ютии са с жар- методите на прогреса- намират стъпка по стъпка,решения по мъдри, удобни и никога- последни. Земята- уникална: наоколо, няма друга планета с жива природа ученият предложи: Ролята на водата  в живота ни са огромни, многообразни: жизнените процеси са свързани с вода. Фундаментална е  ролята за осигуряване на природните процеси: Вода поддържа телесната температура, пренася кислорода, прави ВЕЦове от енергията на   хранителните вещества за клетките на тялото, прочиства им токсините, ускорява метаболизма, информира мозъка, който ръководи процесите без външна намеса. Неосъзнато пречим на мозъка: като не пием водата липсва, ако липсите  са хронични, ежедневни- трупат вреди , които с възрастта с години от болки след десетилетия- в старческите години стават болести. Ако липсва вода на детето- не развива адекватен ум. Книгата  дава възможност на всеки сам да определя правилно ли пие вода, от дехидратиране или предозиране има ли вода. За целта на задната корица има Контролен еталон за сравняване първата  сутрешна урина с еталона. Това помага за намиране точния размер на чашата вода, защото тялото се очиства от тлъстини. Задната корица е  средство за домашен  личен здравен контрол. Домът е храм на здравето, където децата се възпитават какви грижи да полагат 24 часа в денонощието  за здраве. С какви домашни средства могат да премахват безсъние, запек, разстройство, хрема, кашлица, болки в гърлото- като „първа домашна помощ“ с пиене вода. Болестите на кръвоносната система, са неусетни и когато отидем на лекар се оказват нелечими  Цветът на урината е реален показател за вреди еталон за урината уникалното средство за проверка на  стр. 36-задна корица    

 






Гласувай:
11



1. zaw12929 - РЕД В ПИЕНЕТО НА ВОДА ДАВА ЗДРАВЕ БЕЗ ...
27.02.2021 18:36
РЕД В ПИЕНЕТО НА ВОДА ДАВА ЗДРАВЕ БЕЗ БОЛКИ И БОЛЕСТИ
НАУЧЕТЕ ОТ КНИГАТА КАК И ЗАЩО ДОМЪТ ВИ Е ХРАМ НА ЗДРАВЕТО
цитирай
2. zaw12929 - ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ Е НАЙ БОЛЕН- ЗАЩОТО ...
27.02.2021 18:40
ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ Е НАЙ БОЛЕН- ЗАЩОТО ЗНАЕ ВСИЧКО ПО ДОБРЕ ОТ ДРУГИТЕ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ИСТИНАТА НАПРИМЕР ЗА ВОДАТА- СПОРЕД БЪЛГАРИНА, ТОВА Е НАЙ ПРОСТОТО НЕЩО И НЕ ГО ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ!
цитирай
3. zaw12929 - АКО НЕ ЗНАЕШ КАК ДА БЪДЕШ ЗДРА НАУЧИ ...
27.02.2021 19:06
АКО НЕ ЗНАЕШ КАК ДА БЪДЕШ ЗДРА НАУЧИ СЕ ОТ КНИГАТА: ВОДА СРЕЩУ БОЛЛЕСТИ"ВСЕКИ ПИЕ ВОДА, НО КОЕ ПИЕНЕ ГО ПАЗИ ОТ БОЛЕСТИ
цитирай
4. planinitenabulgaria - Темата Ви не е важна за момента.
27.02.2021 22:37
Сега по света се води борба дишащиите дамски превръзки ли да се предпочитат или абсорбиращите интимната миризма. Светът е раделен и противопоставен, хората са се озлобили един срещу друг. Аз подкрепям мотивите на порфессор Тамара Гонореевная. Това, че единят вид може да се рециклира вероято ще се окаже решаващ фактор, Надето Михайлова ще прави завод в Турция.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Я пием само огнена вода,
27.02.2021 22:39
оти ако пием от чешмата, че ми ръждясат червата....
цитирай
6. zaw12929 - имате блозък от мозъчен удар- да...
28.02.2021 04:55
имате блозък от мозъчен удар- давайте мУ Демир Бозан!
Пиите чаят Демир Бозан за да сте здрав и за да оздравеете от всички болки и болести чАЯТ НА ДЪЛГОЛЕТИЕ БЕЗ БОЛЕСТИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14206655
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031