Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03 19:48 - ДАНС ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ! – АСЕН ВАСИЛЕВ ИЗТОЧВА ДО ПОСЛЕДНАТА КАПКА. КЛАСИЧЕСКА ИЗМАМА!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 249 Коментари: 1 Гласове:
7



 ДАНС няма да обърне внимание! Не се залъгвайте! Там спаха с години, та сега ще се трогнат! Токът с 20% нагоре!

 

Експертите от ДАНС трябва да обърнат внимание на последните няколко седмици от живота в оставка на правителството „Денков“!

Как пари от БЕХ отиват под формата на компенсации за всички тези посредници, които вдигнаха инфлацията, които съсипаха икономиката. Вече става съвсем ясно, че с всички свои действия Асен Василев не си стъкмява бюджета. А си подрежда личния портфейл!

Асен Василев НЕ помага на българската енергетика и НЕ създава никаква ликвидност, за каквато кукленият му министър Румен Радев с апломб съобщава.

Асен Василев източва до последната капка. Напук на Народното събрание, което го задължи за действия, с последното си решение Асен Василев постига две неща в областта на енергетиката. Той взима актив, който е бил в БЕХ и в „Булгаргаз“, дефакто фактурите по вземанията от „Топлофикация“. И оттам нататък може да се разпорежда с тях както намери за добре. Всички контрагенти, чужди фирми, които имат идеи за приватизация или концесия, вече ще ходят при него, в неговия кабинет, ще му се кланят и ще го черпят. Той ще решава съдбата на „Топлофикация“. И съответно комисионите.

И моля да обърнете внимание, че кметът на София е креатура на ПП, тоест на Асен и Кирил. Чудесен факт, който трябва да улесни схемата за трансформацията на „Топлофикация“. Дали ще се осъществи тази схема, зависи от много неща, но стъпките методично се правят. Затова при договорките за кабинет ПП на всяка цена искаха енергетиката. Защото имат недовършени схеми.

Второто нещо, което Асен постига, е, че от 728 млн. лева, които отиват във Фонд „Сигурност на електроенергийната система“, 280 млн. ще се източат директно по сметките на тези, които са нагнетявали безразсъдно газ в „Чирен“. Това е „Булгаргаз“, но това са и тези частни фирми, които са нагнетили спекулативно количества газ, за да могат да ги продават на „Булгаргаз“, както правеха през последните две години.

Посредниците са нагнетили тези количества за СПЕКУЛА и срещу тях не стоят договори. Това си е техен бизнес риск. Въпреки това Асен ще ги компенсира, източвайки българската енергетика.

Обърнете внимание! Тези пари ще отидат при тези фирми, които съсипаха „Булгаргаз“, и българският народ още веднъж ще плати този газ, който те са купили. Ние вече веднъж сме платили цената на скъпия газ от посредниците. Деница Златева безотговорно е нагнетявала скъп газ, който в момента е неизползваем. И сега Асен задължава държавата да компенсира практически безстопанствеността в управлението на „Булгаргаз“, един път, и отделно от това, втори път, да се компенсира и лошото бизнес управление на частните посредници.

Те са продали една част на „Булгаргаз“ веднъж, а другата част са нагнетили, за да могат пак да продават на „Булгаргаз“. Обаче понеже вече няма как да се получи това и сделката им пропада, заради скъпия газ, който са придобили, Асен решава да ги компенсира с определени суми. За това решение газовите посредници със сигурност ще изразят благодарността си по подобаващ начин, а БЕХ отново ще бъде източен!

ТОВА Е КЛАСИЧЕСКА ИЗМАМА! Поредното разгромяване на бедната ни държава в полза на частните джобове. И няма смисъл да се дава нелепия пример с Европа… Защото Европа наистина имаше недостиг на газ. А България никога не е имал недостиг. Ние продължихме да си получаваме руски газ, само че през посредниците. Които в момента вече са придобили 40% от пазарния дял на „Булгаргаз“. Затова следва и да ги наградим още веднъж. „Булгаргаз“ закупуваше количества, които не са необходими.

Срещу тези количества не стояха НИКАКВИ ДОГОВОРИ за продажба! Къде е заповедта на министъра, в изпълнение на която това нагнетяване на излишъци се е случило?!

Отделно от „Булгаргаз“ посредниците нагнетяват с цел СПЕКУЛА! За да могат да продават обеми на некадърната директорка на „Булгаргаз“, която им изпълнява поръчките да източване на държавен ресурс в частни джобове. В момента „Булгаргаз“ продължава да търгува газ на гръцката борса под себестойност, за да не може да се вижда кои са купувачите.

ИЗТОЧВАНЕТО СИ ВЪРВИ, ТРУПАТ СЕ УМИШЛЕНИ ЗАГУБИ, СЪОТВЕТНО СЕ ПОЯВЯВА И НАРОЧНО КОМПЕНСИРАНЕ! Обяснява се пред гражданите като хуманизъм и решаване на неотложни задачи за възход в икономиката. В действителност – тежка разруха. Ето затова им е страшно необходима и реформата в службите! За да приключат държавата. Засега само са я отвлекли.

Правителството на Денков е мъртво! И дори когато е мъртво, то пак продължава да интоксикира бъдещето ни със съсипващи действия. Асен Василев докопа фактурите на „Топлофикация“, за да може той да определя кой ще е новия собственик или концесионер на „Топлофикация“. Но то да е само „Топлофикация“… Всичко се финализира.

Калина Андролова




Гласувай:
7



1. kvg55 - bojinkata,
28.03 22:11
Може да източва, ама в правилната посока. Така че е недосегаем за ДАНС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5455014
Постинги: 3625
Коментари: 5958
Гласове: 6816
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930