Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2021 07:21 - Геополитически новини
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 1126 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


                     Геополитическо мегатресение, готово да се взриви

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив и едновременно – член на илюминатите!

Четете Фулфорд с голяма доза сол | [Руски текст] | [Руски глас]


Докато западният свят се лута из дистопията на фалшивото президентство на Джо Байдън и фабрикуваната пандемия, нещо огромно назрява. Режим от хиляди години е изправен пред системен колапс, и тайните преговори за неговото заместване продължават. Все още не можем да говорим подробно за преговорите от съображения за сигурност. Всичко, което можем да кажем, е, че това ще бъде най-голямото нещо, откакто монотеизмът е започнал в древния Египет преди хиляди години. Когато това се случи, то ще бъде на всички екрани и новинарски медии. Дотогава оперативната тайна е жизненоважна, така че нека разгледаме признаците на системния колапс.

Най-голямото нещо, което се вижда, е появата на хипер-инфлация в САЩ. Това е нещо, което често се наблюдава по време на колапса на един режим. Причината са хората зад аватара на Байдън, които печатат пари, сякаш няма да има утре (за тях това вероятно е вярно). Помощите на правителството експлодираха през март, достигайки 8,1 трилиона щатски долара на годишна база, удвоявайки 4,1 трилиона от февруари и с 5 трилиона долара над пред-‘пандемичното’ ниво от 3,2 трилиона долара. (1)

Това е, което тя направи за цените на суровините през миналата година, въпреки че партито едва започна: дървесина: + 265%, WTI суров нефт (западен Тексас): + 210%, царевица: + 84%, мед (метал): + 83%, соя: 72%, сребро: + 65%, захар: + 59%, памук: + 54%, платина: + 52%, паладий: + 32%, пшеница: + 19%, кафе: + 13%. (2)

Експертите от веригата за доставки казват, че никога не са виждали нещо подобно на това, което се случва в момента.

„Налице е пълно глобално задръстване; стоките не могат да бъдат изпратени в някои случаи; и инфлацията от страна на предлагането е в мащаб, който не сме виждали дълго, дълго време, изглежда неизбежна.“ (3)

В САЩ се появява и недостиг на храна, като цените на хранителните продукти се покачват, а основни продукти като пилешко месо започват да липсват. (4) (5)

Към декември миналата година едно от седем домакинства в САЩ страдаше от недостиг на храна. Към януари 41,8 милиона американци са били на талони за храна – 13%, повече от година по-рано. (6)

Междувременно всички забавни пари на Байдън, които се раздават за успокояване на масите, също премахват стимула им за работа. Ситуацията стигна до точката, при която франчайзите на McDonald’s плащат на хората 50 долара, само за да се явят на интервю за работа, а веригите от магазини плащат 500 долара като бонуса за записване. (7) (8)

„Как да получим достатъчно шофьори, не знам“, беше отговорът на главния изпълнителен директор на Covenant Logistics Дейвид Паркър на анализаторите миналата седмица, когато беше попитан за недостига на работна ръка. (9)

Вътрешният човек на Убър, Натаниел Ротшилд, даде публични подсказки – на тези, които обръщат внимание – туитвайки неща като:

„Ами ако утре светът, какъвто го познаваме, се промени?“ и „Следващата криза ще ви удари по време на сън и ще се събудите бедни. Това ще се случи мълниеносно. Музиката все още звучи. Малцина осъзнават, че всеки пазар е дълбоко фалшифициран. Така че подгответе се. Купете реално злато и сребро #Gold и #Silver !!“ (10)

Въпросът, който трябва да се зададе при тези обстоятелства, е защо американският долар е толкова силен? Отговорът, разбира се, е, че смешните пари на Байдън се приемат само вътре в САЩ. С други думи, американският долар вече не е американски.

Китайците отпускат реални пари на режима на Байдън, за да купуват техните неща, тъй като Китайско-американката Катрин Тай, търговският представител на САЩ, е фактическият президент на САЩ, според източници от азиатското тайно общество.

Ето аватара, който те използват за ежедневни взаимодействия с корпоративната пропагандна медия Джен Псаки, известен също като (пра-)внука на Дейвид Рокфелер – Марк Зукърбърг.

                                               image

image
Това семейството, продало американското корпоративно правителство на Китай, не успява да осъзнае, че според една висша европейска кралска особа „всички военни разузнавателни агенции в света са се съюзили и знаят …

какво се е случило.“ С други думи, те знаят, че Западът е завладян от фанатичен религиозен култ, който се опитва да ваксинира всички на земята с генно-променящи вещества, за да ги пороби за постоянно.

Източниците на агенцията казват:

„Взето е решение на висше ниво да се сложи край на тази лудост и да се върне светът към нормалното, а не така наречената нова норма, този култ на лунатици набиват вратовете на глобалното гражданско население.“

Говорейки за лунатици, общественият диалог за тази пандемия и ваксината става все по-странен и по-странен с всеки изминал ден. Сега те казват неща като „ваксинираните хора ще замърсят неваксинираните“, а ние имаме така наречените ръководители на Pfizer, които казват, че неща като ваксините ще ви стерилизират, ще ви разболеят от луда крава, ще ви превърнат в атеист и т.н.

Макар че част от това със сигурност е страхова инжекция, не може да има съмнение, че някои от тези ваксини наистина са убийствени. В Индия вече стана ясно, че неотдавнашният им пробив на „новите варианти“ на Covid-19 е пряко свързан с ваксинациите. Ето защо царят на ваксините на Индия е напуснал страната за Обединеното кралство поради „безпрецедентни“ заплахи. (11)

Тогава уважавано списание като Scientific American, отбелязвайки как „грипът е изчезнал“, но не стига до заключението, че той е изчезнал, защото името му е променено на „Covid-19“. (12)

Грипът не изчезна в Япония, тъй като медицинската система отказа да лъже за това. Ето защо единствените случаи на Covid-19 в Япония идват от болници, собственост на кабалското публично лице KKR.

Ходът да се използва пандемията като оправдание за строг социален контрол и паспорти за ваксини също е свързан с опита за иницииране на финансова система от тип ‘белега на звяра’. „Mastercard – Paypal – Visa, Всички вече работят с [частната собственост] Централните банки“, туитва Нат Ротшилд.

Ето истинското обяснение за пандемията, изпратено ни от ЦРУ:

„Китайската биологична лаборатория във Ухан е собственост на GlaxoSmithKline, която е и собственик на Pfizer! Тази (GlaxoSmithKline), която прави ваксината срещу вируса, започнала в биологичната лаборатория на Ухан и финансирана от д-р Фаучи, който от своя страна популяризира ваксината!

GlaxoSmithKline се управлява от едно финансово подразделение на Black Rock, която от своя страна управлява финансите на компанията Open Foundation (Фондация на Сорос), която управлява германската компания Winterthur, собственост на Сорос, която построи китайската лаборатория във Ухан и беше закупена от немската Allianz, която (по случайност) има Vanguard като акционер, който (по случайност) е акционер на Black Rock, който (по случайност) контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал.

Black Rock също е (случайно) основен акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (по случайност) е акционер на Pfizer (която – помните ли? Продава ваксината-чудо) и (случайно) сега е първият спонсор на СЗО! Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаден на мокър пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!“

В някои отношения това е твърде измислено, което поставя въпроса; Ами ако всичко това е просто гигантска церемония за посвещение?

Миналата година ни беше казано, че човечеството ще бъде подложено на еквивалент на племенна церемония за пълнолетие и че всичко ще продължи до есента на тази година. Идеята би била да се приложат промените в глобалното управление, които обикновено включват световна война, без действително да има световна война.

В знак че това може да е правилно, забелязваме все повече и повече неща за НЛО и за космическата сапунена опера, които се появяват в „масовите“ корпоративни медии. Ето извадка от миналата седмица, като дори списанието New Yorker се включи в действието. (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19)

Във всеки случай, докато Западът преживява нервния си срив и вижда НЛО-та, останалата част от света е заета с прекрояване на границите. Това е особено вярно в Близкия изток. Голямата история там продължава да бъде продължаващият опит на турците да съживят Османската империя. Ето какъв вид разговори те пускат публично:

„Те ни казват да се въздържаме от промяна на реда след Първата световна война, да останем като източния фронт на Запада, да избягваме всякакви действия, които ще доведат региона до нас и ще пробудят главната ос на Земята, която се простира от Атлантическия океан до бреговете на Тихия океан. Турция е много по-ефективна от всички държави от Европейския съюз, взети заедно … Западът вече не е световен център.“ (20)

Тези думи са подкрепени с военни действия в Либия, Ирак, Казахстан, Украйна и т.н. (21)

Страната с най-много загуби е израелската крипто-колония Саудитска Арабия. „Саудитците нямат повече власт дори с целия този петрол, при това вече не могат да ‘купуват’ уважение“, според ЦРУ.

В отчаян опит да избегнат превземане от Турция, Египет, Йордания, Саудитска Арабия и други страни от Персийския залив се опитват да сключат мир с Иран. „Ние се стремим да имаме добри отношения с Иран“, каза аватарът на саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман пред саудитската телевизия тази седмица. (22)

Саудитците трябва да сключат мир с Иран, тъй като американските военни вече не са готови да действат като техен защитник. Ето защо те губят войната с йеменските хути и са в реална опасност да загубят контрола над своите петролни полета. Йеменският народ, който е построил 12-етажни високи сгради преди повече от хилядолетие, гледа на саудитците като на висши пастири на камили, които наскоро са имали късмет с петрола. Те искат да върнат своето историческо място като истинските сили на Арабския полуостров и вероятно ще успеят да го направят. Саудитецът може скоро да бъде изведен от Арабия.

Другата държава, която губи пограничната си война, са САЩ. Източници по границата с Мексико твърдят, че границата се разпада. „Никога не съм виждал нещо подобно … това е Дивият запад на стероиди“, казва шерифът на граничния окръг Голиад, Рой Бойд. (23)

Засега Канада поддържа границата си със САЩ предимно затворена, но е добър залог, че една съвместна американско-канадска военна операция за отстраняване на сатанинския култист Джъстин Кастро от властта е само въпрос на време. В този момент Байдън-Рокфелеровото Китайско-комунистическо глезено шоу в САЩ също трябва да бъде приключено.

Има влиятелна група, която иска да съживи Запада чрез възстановяване на демокрацията, върховенството на закона, свободата на печата и меритокрацията. Ако Западът се провали в усилията си, САЩ ще се превърнат във ферма, собственост на Китай, чието управление е възложено на подизпълнител от куп хазарски гангстери, като Рокфелерите. В крайна сметка цялата планета завинаги ще бъде превърната в гигантска животинска ферма. Всички трябва да се включим в битката, за да сме сигурни, че това никога няма да се случи. Ще спечелим, но ще са необходими много труд и смела решителност.

https://bgprevedi.com/geopolitical-mega-quake-ready-to-blow-11581-2/



Гласувай:
14



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867549
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава