Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2023 08:55 - СМЪРТ И СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА ИЛИ ПОСЛЕДНИЯТ ИЗВЪНЗЕМЕН ТРИК - 1
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.02.2023 08:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image                                                   петък, 27 януари 2023 г.

СМЪРТ И СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА ИЛИ ПОСЛЕДНИЯТ ИЗВЪНЗЕМЕН ТРИК - 1

 Когато разкъсаш булото на всички илюзии, това, което откриваш, е доста нелепо. Това е толкова абсурдно, толкова далеч от това, което възприемаме като реалност, че малко хора някога ще повярват в това. Това е отвъд научната фантастика.

„Истината е парадоксална точно обратното на обичайното възприемане на реалността.“

Жорж Батай.

Помислете какво всъщност се крие зад тази завеса. Зад „фасадите“, които възприемаме със сетивата си, се крият истини, които противоречат на нашата Физическа реалност. Не е това, което възприемаме. Ние сме в капан. Ние сме били поробени хиляди години, без дори да го осъзнаваме. Намираме се в лабиринт от илюзии, с "пазачи" на всяка крачка.

...Някога, в праисторията на Земята, другоизмерни, неорганични Демиурзи идват на нашата Земя, за да я „ограбят”. Те поробиха човечеството и се обявиха за всемогъщия бог-създател.

Гностиците ги наричали архонти. Те са фини хищници, които ни държат като свое стадо, точно както ние отглеждаме животни във ферма. Ние сме тяхната храна. Ние сме били в тяхна власт от хиляди и хиляди години.

Те са самият „бог“, на когото се молим за спасение – това са самите престъпници, които ни нападат. Те са нашите поробители и са ни убедили, че са нашият създател и спасител.

Не е ли иронично? Да, всичко това изглежда доста нелепо. Всичко изобщо не е такова, каквото изглежда. Всичко това е записано в древни легенди, писания, истории, религиозни и културни записи. Това не е просто дива история, създадена от човек с творческо въображение. Нашата реалност наистина е по-странна от научната фантастика. Мога да разбера защо толкова много хора дори не искат да видят реалността такава, каквато е. Дейвид Айк, Дейвид Уилкок, Дейвид Камерън, Майкъл Царион и много други са говорили много за това.

Пиша много за Матрицата и освобождаването от нея. Докато мъглявите воали на илюзията се повдигат, реалността става по-видима. Но матрицата на земния затвор се простира още по-далеч.

Отвъд земната матрица е космическата матрица, която е доста обширна от наша гледна точка. Има слоеве или измерения на космическата матрица, които се простират през осемте измерения на космоса. В космическата матрица има много фалшиви светлинни конструкции, всяка от които е създадена от Демиурга, бога-измамник на Земята. Всяка фалшива светлинна конструкция на Космическата матрица може да обхване осем измерения и те са огромни по размер, всяка може да изглежда голяма колкото вселената, но въпреки това са само малка част от цялата вселена. Просто още един илюзорен трик. Много от тези фалшиви сфери на светлината се разпространяват на нашата планета чрез програмираните умове на хората. Например, Йехова е бог измамник, който създаде своя собствена матрица от фалшива светлина и това негово царство се простира във всички космически измерения и е огромно. Тя се проявява на нашата планета в съзнанието на хората, които вярват в Йехова, тъй като те са програмирани да вярват в неговите учения, те възприемат само неговия свят, оцветен от тези вярвания.

На Земята има много религии и доктрини, следователно човечеството едновременно има много сфери от фалшива светлина, всяка от които е генерирана от програмирания ум на последователите на тези земни религии. Може да имате стая, пълна с индуисти, будисти, мюсюлмани, християни, евреи и т.н. и всяка от тези области на фалшива светлина съществува в една стая, всяка в програмираните умове на последователите на тези религии. Всеки човек чрез своя програмиран ум възприема реалността през филтрите на своите вярвания и затова налага илюзиите на Демиурговата матрица на фалшивата светлина върху истината. Всяко от тези фалшиви царства на светлината има много нива на своите небеса. В Пураните има много описания на небесните царства на индуските богове и богини. Има и описания на седемте слоя на царството на демоните. Това е техният рай. Доколкото разбирам, изглежда, че има много демиурзи, всеки със собствено царство на фалшива светлина, и всички те са под един чадър. Джордж Кавасила разказва от пътуванията си извън тялото, че всички те са под властта на Йехова. Той извършва много отвратително престъпление срещу човечеството. Виждате ли, не е достатъчно Йехова и неговите демиурзи просто да ни поробят и да се хранят с нас във физическия живот. Ние, нашите души, попаднахме в тяхната мрежа дори след смъртта на биологичното тяло.

Нарича се "колелото на самсара"...

В моята книга „Прераждането е поробването на душата“ беше обяснено как душите се прераждат в нови тела в земната матрица.

Така че следващият въпрос е: какво се случва, когато умрем?

  Когато умрем, ние влизаме в космическата матрица, друга фалшива светлинна конструкция, която наричаме небе. Там душите ни попадат в този "затвор на боговете". След известно време, прекарано от душите във фалшивото небе, те отново се връщат към същия цикъл на вечни прераждания. Както знаете, това се нарича "колелото на самсара, цикълът на раждане и смърт". Това, което всички стари земни религии и религията на новото ново време наричат ​​рай, са конструкции на фалшива светлина, където душите получават кратка почивка от болката и страданието на безсмисления земен живот, болката, причинена от самия „добър“ бог, на когото хората се молят .

Въпреки това, дори в "рая" те все още се хранят с нашите души.

След това душите се инкарнират в друго биологично тяло в земна Матрица с кратък живот, твърде кратък, за да намерят изход от този Лабиринт, където пазачите са навсякъде. Това е лоша новина за човечеството.

Това е последният им голям трик...

Без значение какво правите или вярвате тук във вашето земно тяло, в момента на смъртта, ние всички ще бъдем измамени. Ще бъдем измамени да слезем от небето за по-нататъшно прераждане. Когато душа напусне тялото й, тя е напълно дезориентирана и уплашена. „Там“ веднага я посрещат Исус, Мохамед, Яхве, Буда, ангел-пазител или духовен водач под маската на близки роднини, които ще насърчат наскоро починалата душа да ги последва в тунела, в тунела, който води към светлината . Ангели, любими хора и т.н. подтиква душата да се изкачи по тунела към светлината. Душата вярва, че е в истинския рай. Но всички тези ангели, любими хора и т.н. всъщност не са тези, за които се представят.

image  



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757628
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031