Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2022 16:14 - Егрегорът, който е роден от вируса, е по-опасен от самия вирус
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1176 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.01.2022 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Егрегорът, който е роден от вируса, е по-опасен от самия вирус  

 неделя, 9 януари 2022 г.

image
ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ КОЛЕКТИВНИЯТ КОНСЕНСУС‼️ 
За тези , които питат, ето това е Вортекс. Каквото е горе , това е и долу . Видимия , триизмерен свят е холографска проекция на невидимия , астрален свят . Каквото е вътре , това е и отвън . Външния свят е изнесена проекция на наблюдението на вътрешния свят. Разделението между астралния (многоизмерен ) свят и материалния (триизмерен ) свят е ВАШИЯТ СОБСТВЕН УМ . Всичко , което е създадено в осъзнаването на ви , стига до източника , независимо дали е добро или лошо , е положително или отрицателно , дали е Магия или драма . За да сбъднете желание , проектирайте го на ментално ниво , представете си го готово , продължете да визуализирате създадената проекция и не спирайте да вярвате . Какво направиха тъмните: чрез всички медии започнаха да всяват паника и страх с Ковид 19 наричайки го смъртоносен. Събраха мисловната енергия на милиони , която е с огромна енергийна мощ, в тази негативна проекция и създадоха мощен егрегор от множество условия със сила на атомна бомба. Тази силна идея излиза в астрала и днес се материализира в реалността на ужаса в момента. Ако продължите да завъртите негативното махало ще изживеете единствено и само страховете си , но умножени по 10000. СПРЕТЕ СИ ШИБАНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ В ОБРАТНА ПОСОКА!!!! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ КОЛЕКТИВТИЯТ КОНСЕНСУС!!! ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ СВЪРЗАНИ ‼️ Тази силна идея излиза в астрала и днес се материализира в реалността на ужаса в момента. Ако продължите да завъртите негативното махало ще изживеете единствено и само страховете си , но умножени по 10000. СПРЕТЕ СИ ШИБАНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ В ОБРАТНА ПОСОКА!!!! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ КОЛЕКТИВТИЯТ КОНСЕНСУС!!! ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ СВЪРЗАНИ ‼️ Тази силна идея излиза в астрала и днес се материализира в реалността на ужаса в момента. Ако продължите да завъртите негативното махало ще изживеете единствено и само страховете си , но умножени по 10000. СПРЕТЕ СИ ШИБАНИТЕ ТЕЛЕВИЗОРИ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ В ОБРАТНА ПОСОКА!!!! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ КОЛЕКТИВТИЯТ КОНСЕНСУС!!! ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ СВЪРЗАНИ ‼️
Анти Дот

image

Това явление е свързано с паниката. Хората изтрещяват вкъщи, тресат се от страх да не се заразят с вируса и се страхуват да ходят навън без маски, каквито в аптеките липсват в момента. Заплашена е психиката на хората. Колкото повече расте напрежението, колкото повече го нагнетяват разните щабове, съвети, медии, политици, чиновници и пр., толкова по-реална става заплахата за психическото здраве на хората, толкова повече се разширява егрегорът.


Какво представлява егрегорът? Егрегорът е невидима субстанция, която има свойството постоянно да расте. Колкото повече говорим за нещо, толкова по-осезаемо става то. Колкото повече хора се „включват“ към него, толкова по-силен става егрегорът му. Егрегорът е онова, което се ражда от мислите и емоциите на хората, когато те са силно концентрирани. Съществува егрегор на училището, егрегор на университета, егрегор на дадена болестта. Важно е към каква енергия се включва човек в дадения момент. В момента властва егрегорът на коронавируса. И сега този егрегор е страшно силен. Подхранват го страхът, паниката, тревогата, разпространяването на новини за смърт…

Психолози и психотерапевти съветват, че важното е в момента да не се позволи на егрегора на коронавируса да се разрасне, да не го подхранваме повече с отрицателна енергия. Как да стане това?

1. Следете неутрално случващото се. 
2. Пазете себе си и своите близки правилно и безопасно.  3. Не говорете постоянно за коронавируса и не разпространявайте лоши новини и отчайващи предположения – това подкопава здравето ви.  4. Заемете се с някое полезно занимание – четене на книга, гледане на филм, йога, медитация, упражнения, усвояване на език и др. Отговорете си на въпроса – какво полезно мога да направя в момента? И как мога случващото се да превърна в полза за себе си и за близките ми?

Издателство PACПEP



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39979413
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31042
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930