Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2022 02:15 - МОЯТА ЛЮБИМА АКТРИСА ... разкри звезда насилник. Ще го заковат ли?
Автор: sladkotojelanienap Категория: Изкуство   
Прочетен: 6460 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
..не е кой да е ...много влиятелен...

Актрисата Диана Димитрова разкри, че е станала жертва на насилие по време на снимки https://www.vbox7.com/play:cdc3a12eab&start=104
Софийската районна прокуратура се самосезира по повод статуса във Facebook на актрисата Диана Димитрова
софийската районна прокуратура се самосезира по повод статуса във Facebook на актрисата Диана Димитрова. Тя публикува свои снимки и обяснява, че преди пет години по време на снимки е станала жертва на насилие, предаде БТА.

От районната прокуратура съобщават още, че образуват преписка и започва проверка по случая.

В хода на проверката ще бъдат снети сведения от Димитрова, за да даде подробности за случая, както и от всички лица, които тя посочи и имат отношение към него. След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.

Димитрова публикува свои снимки в профила си във Facebook и разказа, че преди 5 години е станала жертва на насилие,

а насилникът я е заплашил пред 30 души екип, че ще го направи отново.

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба.

Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ""докосне"" по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми", пише Димитрова.

По думите ѝ хора, които са станали свидетели тогава, са си затворили очите за станалото.

"И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди. Защо избрах това?  Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително. За мен днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката. Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове", пише още в поста си Димитрова. 

"Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение", добавя тя.




Любима актриса разкри звезда насилник. Ще го заковат ли?

https://www.vesti.bg/bulgaria/zashto-mu-pozvolih-da-me-dokosne-i-da-se-izmykne-beznakazano-6156297
 

Любимата актриса от сериала „Откраднат живот” Диана Димитрова превъзмогна травмите си, бръкна дълбоко в тайните на гилдията и извади наяве брутално насилие над нея, извършено от звезда.  Мрежата втори ден ври сред разтърсващата й изповед и покъртителните снимки, които тя пусна.

„Този “някой” може да тормози други. Затова си струва храбростта да бъде назован. До теб ще застанем хиляди жени и мъже“, призовава актрисата музикалната продуцентка Станислава Армутлиева. Тя настоя Димитрова да назове името на насилника.

Още десетки жени отправят призиви и молби към Димитрова да каже името на насилника и да го срине окончателно. Има и призиви да подаде официален сигнал до органите на реда.

Диана Димитрова написа във фейсбук, че е смятала случая за забравен, а снимките от него в стария й лаптоп за изтрите. Но се оказало, че не е така. Преценила, че е време да разкаже какво се е случило преди 5 години, но не назовава името на насилника си. Става ясно обаче, че е известен и влиятелен.

Ето покъртителната изповед на Диана Димитрова:

5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ""докосне"" по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.

Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително.

За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.

Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове.

Искам само да ви кажа, да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение.

2020 година ме потърси режисьорът Сергей Железко заедно с Олга Минева. Разбира се, не знаеха нищо за моята ""случка"". Създадохме Ранобудна: Пробуждане https://www.youtube.com/watch?v=zaeFnBgpFH8&t=22s , световно известната група Son Lux ни преотстъпи правата за музиката. За наградите и отзвука извън България няма да говоря. А кампанията умишлено пропуска физическите последствия.

Днес се молих, снимките да са изтрити от стария ми лаптоп и бях убедена, че са, но ги видях...

Ако искам да съм част от промяната, следва да съм искрена и смела, нали ? image

Реших да споделя с вас, дами и господа, грозната истина.

Не ме интересува какво ще избълват след тази публикация.

Но искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия.

Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото.

Не допускайте моята грешка.

Насилието НЕ е допустимо под никаква форма.

Копирано от standartnews.com

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/lyubima-aktrisa-ot-otkradnat-zhivot-razkri-zvezda-nasilnik-shche-go-zakovat-li-510473.html


" районна прокуратура се самосезира по повод статуса във Facebook" - Ейй, а за 500 000-ди публикации за откраднатите от Хемус милиони, кюлчетата злато, шкафчета на Шефа и т.н. нещя да се самсезира Прокуратурата. Много избирателно се чете Фейсбука.

Да питам аз Прокуратурата какво прави по въпроса с КТБ?! Някакъв резултат ще има ли или трябва да дойдат нови прокурори. Прокуратурата разбра ли защо Костов подари "Балкан" на евреите ГадЗееви, че не зная как се пише. Защо крият Филип Димитров като плъх в някакви висши съдебен орган , а не повдигнат обвинение за вредителство и диверсия срещу държавата в "особено голеби размери", с особена дързост" и "голяма обществено опасност" (привет на Кака Сийка) . А Кирчо и Кокорчо КОГА ?! Като комунистите са виновни за всичко, то поне един от БСП няма ли да пратите в Белене .
Вие там в Прокуратурата за какво вземате заплати ?!"

Зачетох се  ,но се отвратих от простотията на коментиращите под статията,
а прокуратурата естествено ,че я няма никаква там където трябва и се занимава  с кокошкарски неща..
 

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13180715

image



Умоляват Диана Димитрова да каже името на насилника, за да спаси други жени



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 335819
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031