Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2021 12:39 - Що е хърбъл - щърбъл?
Автор: golden Категория: Хоби   
Прочетен: 3645 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ХЪРБА


От кога не съм срещала тази дума в лечника на жените, отдали се на работата си и пренебрегнали личния си живот, в името на една идилия правейки списъци, как да живеят сами, дори с риска да останат стари моми.

Тези самовлюбени същества винаги намират причини и поводи за кавги, а оправданието им е - че имат много работа и нямат време за личен живот. За тях мъжете са или хърби, или грубияни.
Но, не само при жените има такива нещастни същества. В по-голямата си част мъжете които не смогват да организират личния и служебния си живот прибягват до т.н. услуги - домашни помощници и кетъринг.


От такива мъже или жени, никога не очаквайте да имат някакви чувства, било то от любовен характер или организационен - служебно отговорен. Стресът при тях е почти на 99% по-високо ниво, отколкото при останалите 1% организирани и стриктни характери.


Хълба - определението за мъж, който е безхарактерен, лековерен, неорганизиран, самовлюбен и егоистичен, кльощав и намръщен, както на работното си място, така и в личен аспект. Хърбите обикновенно не се усмихват, нямат чувство за хумор, не търпят критика и са самовлюбени. Те живеят сами, самосъжалявайки се и обвиняват всички други за своите проблеми, и, никога не си признават грешките, нито пред себе си , нито пред приятелите си, нито пред чуждите хора.
.



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. djem - Жените със списъците.
09.08.2021 23:36
Те се женят за работата си, нали знаете, затова остават стари моми. Имат слава и пари, но са ненужни и нещастни от гледна точка, какво всъщност искат от живота. Неспособни да организират собствения си личен живот, вечно търсещи принца на белия кон. Тоз биз щърба, оня бил прасе, третия пък бил егоист и т.н. Вечно недоволни и мрънкащи. имаме ги доста в бизнеса и в политиката. Високомерни и доста злобни. От тях полза няма - те нов живот в утробата си не създават и стават фригидни, студени , а някои дори обръщат резбата. Жалко че са създадени с любов, но не дават любов. ....все едно че са хибриди - неспособни да се размножават. Хибридът не ражда нищо, расте и умира сам.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031