Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2022 08:52 - Шарадата на Парада на маските
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 808 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.11.2022 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шарадата на Парада на маските

Силвия Шоукрос

image

https://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q&feature=emb_imp_woyt

Внелепия свят на Новото ненормално, където очевидно се намираме, е изключително важно да добавите мнението си към какафонията защо сме такива, каквито сме, къде сме по пътя към привидния тоталитаризъм и... защо хората все още носят маски.

Тук, в Канада, очевидно 7 от 10 членове на обществото биха искали мандатите за маски обратно , докато по-голямата част от останалия свят е изоставил концепцията за огледалото за обратно виждане.

Може би разбираемо, ако имате медицинско състояние, но сега учите след учене. Партньорска проверка. Добре проучен. Медицински списания с най-високо качество. Най-добрите изследователи. Всички казват, че тези маски правят много малко полза .**

Дори самият Фочи го каза веднъж ... преди да промени решението си, както обикновено прави, когато пейзажът се променя с времето. 

И в отговор, разбира се, фармацевтичните компании и правителствата спонсорираха изследователи в дуелни проучвания, за да докажат обратното, защото това е играта, която се играе. Всичко опира до това на кого вярваш. Не става въпрос за „науката“. Наистина доста добра игра.

Всъщност повечето вече знаят, че маските са вредни в много случаи, като децата плащат най-високата цена на много различни нива.

Вече знаем, че маските не действат при covid, но може би работят при RSV или грип? Може би затова отново е тласъкът. Защото тук в Канада със сигурност е така. Може би затова имаме новия разказ и като добри ненормални граждани трябва да се съобразяваме. Мислиш ли?

не ставай глупав Ние знаем защо. Просто не искаме да кажем.

Така че медиите и техните анкети ни казаха, че 7 от 10 души искат да запазят маските. И защо може да е така?

Те могат да скрият кривите си зъби. Или неизмитите им зъби. Или тяхната сутрин след нощта преди дъх. Не е задължително да носят грим. Или се обръснете. Или измийте лицата им или лицата на децата си.

Те могат да изплезят езика си на хората, без да бъдат хванати. Те могат да шепнат без четци по устните. Те могат да се усмихват, да се подсмихват и да хапят устните си. Те могат да скрият козметичните си операции, които са в ход. Могат да скрият космите по брадичката, брадавиците и пъпките и остатъците от храна в мустаците си.

Те могат да ограбят банка или да кажат каквото си искат на непознати, защото никой не знае кои са и дори камерите не знаят. 

Един Бог знае какво се случва зад тези маски!

Но! Тези хора с маски са свободни по странен странен начин. Защитниците на новото ненормално са намерили форма на свобода от социалните норми зад маска.

Как е възможно? Възможно ли е маските да са свобода? Нищо чудно, че всички сме объркани. Вече дори не знаем какво е свобода.

Или защото сме загубили свободата да имаме криви зъби, без грим и злобни мнения в реалния свят поради непрекъснато развиващите се безмилостни социални норми и сега трябва да се крием за всякакъв вид свобода... Хммм... 

Сега изглежда вярно за много неща, нали?

(С изключение на всичко сексуално. Можете почти да обявите или да правите всичко публично сега. Освен тормоз над деца. Очевидно можете да подушите, но не и нищо друго. Но аз отново правя това отклонение...)

И така, нека да си го изясним – когато видим някой с маска, трябва ли да се страхуваме от него като от гадни прокажени подли социопати с остри езици и нечестиви намерения?

Или те са просто жертви, които се хващат за малкото свобода, която могат да получат в един социално наказващ свят? Хммм… Може да е едното от двете… Как да знаем?

Въпреки това всичко това е ужасно тревожно. Какво става? 7 от 10 от нас!!! 

Е, имам теория. Отвъд обичайните теории за принудително поробване, сигнализиране на добродетелта, принудителен срам, невроза, стадно обуславяне, продължаващо порно със страх, дехуманизация/обективизация/подчинение/отчуждение, заобикаляне на системите за лицево разпознаване, преминаване към социални кредитни рейтинги, антифеминизъм една крачка към насилственото-носене-на-бурки-нападение и крайната теория, че тази анкета е безсмислена пропаганда от нашите пленени медии.

Всички тези теории са толкова добри, колкото и следващите, докато науката изглежда няма много общо с мандатите на маските. Имам предвид истинска наука от независими изследователи.

Отвъд тези теории е моята теория „Ние сме в Тъмните векове по време на годините на чумата от 1346 г. или така отново“ , която си помислих, че бих могъл да включа в микса сега, когато всички сме объркани за свобода и други неща.

Не че в момента има чума или нещо подобно, но защото реакциите на хората не се променят. Не и през всичките тези векове. Изобщо НЕ сме се променили.

Ето моята теория: хората, носещи маски, са флагеланти от тъмните векове по време на годините на чумата, които биха тичали наоколо, биейки се публично за Божията прошка и изкупление или нещо подобно.

По време на годините на чумата щяхме да попитаме свещеник за цялата тази вина и страх, които карат флагелантите да бъдат бичуващи, но днес питаме психолозите.

Това е така, защото много, ако не всички страни от първия свят са станали атеисти и са изоставили религията. Но човешката природа се нуждае от това, от което се нуждае човешката природа - оттук и психолозите за свещеници, например или Фаучи като папа и Швауб като Бог и Грета като Майка Мери Маркс.

Някои хора вярват, че технологията, парите или медицината са заменили религията, но е ясно, че това е Зеленото движение. Ако можем да приемем, че религията е нещо, в което хората участват всеки ден по смислен начин, тогава очевидно Зеленото движение има всичко. Има свещеници, кодекси на поведение, диктат и забранени неща.

Има ад (светът, какъвто е сега) и има рай (устойчиво развитие в утопия). Има поклонници. Има святото и проклетото. Има флагеланти. И хората, които сега носят маски, са те.

След трийсет или повече години, в които са ни казвали, че хората са отговорни за убиването на планетата и са били тласкани към плачеща вина за харчене, лекомислие и рециклиране, пластмаса, газ и говеждо-свински пайове, хората са презрени.

Те го знаят.

Те са адски виновни. Те искат да бъдат наказани. Те вярват, че го заслужават и правят това като апел към своите нови богове на околната среда. 

Изглежда, че маските не са за вируса, а за подкрепа на истинската религия на екологичния фанатизъм в целия й блясък и осъждане, независимо какво абсурдно, нелогично или ужасно нараняващо нещо може да доведе до каквато и да е сфера на влияние.

За много маски дори може да се нарече униформа на неинформираните. 

Нищо чудно, че прочетоха акта за безредици на шофьорите на камиони, протестиращи в Канада срещу неща като мандати за носене на маски. Тези еретици!

Е… това е моята теория. Толкова е добро, колкото и всички други, нали? Или може би не. Какво знам… Що се отнася до носенето на маски, оценявам, че хората се страхуват и не желаят да го пренебрегват. Страхът не е забавен. Важно е само да знаете от какво да се страхувате и защо. Най-вече съм за спазването на законите на страната, стига законът да не е задник. Това е трудната част за разгадаване.

Ето един ушен червей:






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39753652
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031