Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2021 06:13 - Новата Реалност
Автор: jokera Категория: Други   
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Разглеждам доста от публикациите във Фейсбук и оставам удивен от факта, че все още има хора, които продължават да живеят с илюзията, че е въпрос на време, това което се случва да отшуми и всичко ще бъде по старому. Ще заживеем както преди и живота ни ще се върне в стария си ритъм.

НЕ НЯМА...! Бъдете повече от сигурни.

image

Не мога да повярвам, че все още има наивници които не осъзнават , че някой има съвсем други планове за бъдещето на човечеството.

Нямам идея колко е полезна ваксината, какви отрицателни ефекти и какви положителни такива ще има от нейното използване. Сигурен съм, че и производителите ѝ нямат отговор на тези въпроси. Притеснявам се от факта обаче, колко бързо и много се „загрижиха“ за нашето здраве. Всяка година в „оредяла“ България умират около 70 0000/80 000 души от инфаркти, инсулти и рак. Факт!

Четем в Уикипедия - “В наши дни СПИН има пандемичен характер,като през 2007 година броят на болните по света се оценява на 33,2 милиона души, а на жертвите на болестта – на 2,1 милиона души годишно, включително 330 хиляди деца...!“

В момента годишно жертвите са около 30 милиона. Факт!

Да сте чули да се разработват лекарства или ваксини? Някак си много бързо, само за няколко месеца измислиха ваксина за Ковид 19.

И...спряха да говорят за лекарство....!?

Не ви ли прави впечатление как в „официалните“ медиите се канят едни и същи специалисти, които говорят едни и същи неща, но акцента винаги е за издигане в култ на „спасителната ваксина“! Да сте чули интервюта в някоя „официална“ медия за обратно мнение?

Вчера бяха свалени от Туитър публикациите на Доналд Тръмп, призоваващи за ненасилие. Nice a...?
Не на бай Хой..., а все още легитимния президент на САЩ.
Официално
Facebook обявиха, че назначават допълнителни администратори и промяна на алгоритмите с цел неразпространение на фалшиви новини. Съвсем скоро на много от вас ще им бъде забранено да говорят, публикуват в Интернет за да не предизвиквате смут и бунтовнически пориви в обществото!

Нямате идея колко постове има вече спрени в Twitter, YouTube и Facebook с мотива, че съдържат неподходящо съдържание.

Според последните данни само за периода между октомври и декември 2017г., в YouTube е спрян достъпа до 8.3 млн. клипа, които по една или друга причина нарушават... социалните, религиозни, етнически и други норми...!

 

Google, Facebook и останалите компании ще се борят срещу фалшивите новини за COVID-19. Проектът е в начална фаза, но е доста обещаващ, тъй като в него се включиха Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft, Reddit, Twitter и YouTube. Потребителите могат да очакват публикуването единствено на достоверно съдържание в гореизброените платформи, когато става въпрос за епидемията от коронавирус...!

Кой решава кое е достоверно и кое не е?

Добре дошли в Новата Реалност!




Тагове:   COVID,   новата реалност,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3709205
Постинги: 347
Коментари: 1376
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930