Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2017 18:02 - Знаете марсиански бежанците настанявания в Антарктика преди повече от милион години?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 8105 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Знаете марсиански бежанците настанявания в Антарктика преди повече от милион години?

НАПИСАНО ОТ Д-Р МАЙКЪЛ САЛА НА21 ФЕВРУАРИ 2017, ПУБЛИКУВАНО В EXOARCHEOLOGY , FEATURED

 

Дистанционното гледане на Марс разкри в 22 Май, 1984 документа CIA дава подробности за планета с широко катастрофа, която доведе до много бежанци, напускащи в космически кораб към по-безопасни места преди един милион години. Това води до интригуващата възможност флаш замразени цивилизация наскоро открити в Антарктика с cannibalized космически кораб наблизо беше останките на колония първоначално създадена с марсиански бежанци.

Такъв сценарий е в съответствие с исканията на Тайната космическа програма свидетелите Кори Гуд, който казва, че извънземни бежанци са намирането на убежище на Земята в продължение на най-малко петстотин хиляди години и че препарати в момента са в ход, за да разкрие официално разкопки на флаш-замразени Антарктика цивилизация.

Обратно в 28 Мар, 2016, Гуд описано различни източници вътрешна, които го бяха казали от наплива на бежанци от други планети по време на историята на Земята:

И изглежда, че по-скорошна информация, че съм намерила ни казва, че Земята се получи бежанци, в различни моменти от историята, от няколко различни планети, най-малко, в нашата слънчева система, където планетите се провалили и жители наляво и дойдоха Земята като бежанци.

Гуд заяви, че Марс е една от планетите, от които произхожда бежанците. Марсианците са силно напреднали в технологично отношение с антигравитационни космически кораб. Те са ангажирани в агресивна война, която доведе до планетарна катастрофа и бежанци, напускащи за Земята. Гуд се отнася това, което той е казал, жители на "Вътрешна Земята":

И хората в Съвета за Inner Earth заяви, че различните жителите на планетите в нашата слънчева система са изключително напреднали в технологично отношение и изключително агресивни, и че те унищожават техните цивилизации и трябваше да бъдат преместени тук като бежанци от други ЕТ раси, които идват инча

Според Гуд, Марс и по-специално е бил ударен от поредица от екологични катастрофи, които са били свързани с опустошителни войни с жителите на близкия "Супер Земя", около който и на Марс сегашната ни Луната обикаля до преди 500,000 години. В "Супер Земя" обикаля Слънцето в района на астероидния пояс, каквато съществува днес между Марс и Юпитер.

image

Марс в момента имали обилно с вода и богата на кислород атмосфера, за да бъде домакин на голяма част от населението на повърхността си.Наличието на обилна вода и кислород на Марс в далечното си минало наскоро бе потвърдено от учени .

Събитията, които са довели до унищожаване на Super Земята също унищожени голяма част от населението на повърхността на Марс, и се отстраняват по-голямата част от своята атмосфера в съответствие с това, което Гуд прочетете на "умни стъклени подложки", които той имали достъп до по време на 20 години си тайно място програма обслужване.

Допуска се, че Марс е най-вероятно е бил спътник на Земята, че супер, и че тя е била повредена по силно от едната страна с огромни последици. И това най-вероятно също махнати основната си атмосфера по това време, и то никога не се възстановява.

Силата на унищожаване на Super Земята задвижва Марс в сегашния си планетарна орбита.

Така че е имало Супер Земя, която е била разрушена по време на битка титанична, в резултат на което един от нейните луни се изпраща в орбита около Земята, а друг да бъдат изпратени в сегашния си орбита, тъй като планетата Марс?

Първата голяма учен сериозно да проучи възможността, че астероидния пояс е останките на бившата планета е д-р Томас Ван Flandern, който е бил главен астроном в Американската военноморска обсерватория. Той пише няколко академични доклади за това, коетотой определи като "Избухна Planet хипотеза", което предполага, че основната астероиден пояс в нашата слънчева система е резултат от унищожаването на голяма планета, около която обикаля Марс веднъж:

Поставянето на всички тези доказателства заедно, ние имаме силни намеци за два оригинални планети близо до това, което сега е основната астероидния пояс: хипотетичен "Planet V" и "Планета K". Те вероятно са били на газ гигантски планети с луни на значителни размери, като Марс, преди да експлодира ... Горното обобщава доказателства, че Марс не е оригинален планета, а по-скоро луна на вече избухна планета заема, че приблизителната орбита. Много от тези точки са очакваните последици от наличието на масивна планета взриви в близост, като по този начин взривяване на изложение полукълбо и напускане на защитени полукълбо относително невредима.Особено значение в тази връзка е, че половината от Mars е наситен с кратери и половината е само слабо кратери.

Ван Flandern експлодира Planet Хипотеза поддава на научна подкрепа на твърденията Гуд е около двете Луната и Марс са двама бивши луни на Супер Земя. искове за историята на Марс дистанционно зрителя на ЦРУ затова се поддържа, в различна степен, като и двете Гуд и информация Van Flandern му.

Дистанционното зрителя, както е описано в част първа , описан планета с жестоки бури и вулканична дейност, която беше много зелено. Това със сигурност звучи като Земята, която по това време е вероятно единствената планета в нашата слънчева система, която ще се вмести такова описание. Това води до въпроса дали отделените марсианци установени колонии на Земята, най-малко един от които е в Антарктида.

В описание на дистанционното зрителите на Марс, той ги описва като много висок и слаб, а също така притежава космически кораб, използван за транспортиране на бежанците към безопасно местоположение - Земята. Това е в съответствие с това, което Гуд твърди, че са срещнали, когато той е бил отведен в Антарктика в началото на януари 2017 г. за видите от първа ръка какво се тайно изкопана.

В 24 януари частен брифинг , Гуд потвърди по-ранните му доклади за "предварително Adamite цивилизация" намери замразява в Антарктика, който е много висок и слаб. Той описва три тридесет мили дълга овална форма космически кораби в района, които изглежда са били cannibalized.

image

Изпълнител изображение на предварителни Адамитство. Разрешение: Sphere Being Alliance

Такива големи кораби биха били идеални космически ноеви ковчези, носещи много хиляди бягат марсианци, както е описано от отдалечения зрителя.

В ранните интервюта , Гуд описан се вземат във вътрешността на Антарктика, и в две мили от лед и свидетел, че е вулканично много активен, и изобилие топлинна енергия е на разположение да се използва като източник на захранване. В следващия нагледна илюстрация на това, което е станал свидетел на тайно Антарктика база, на пара отвори показват интензивна топлинна енергия се използва като източник на захранване.

image

Разрешение: Sphere Being Alliance

Описание на продължи вулканична дейност в Антарктика Гуд се поддържа, като в изобилие научни доказателства. Например, на 19 февруари, с доклад NPR обсъдени НАСА учените провеждат експерименти около Еребус, дължащи се на течаща лава под негово студената обвивка, която те смятат, е подобно на това, което е вероятно да се развие сонди на НАСА на луните на Юпитер и Сатурн.

image

Матей Еребус, Антарктика

Също така, на втория вулкан е бил открит под половин миля от антарктически лед, който също все още е активен и може да изригне във всеки един момент.

отчети какво е станал свидетел в Антарктида по време на отделни посещения Гуд е в съответствие със сценария, описан от дистанционно зрителя на ЦРУ. Марсианците били принудени да напуснат своя умиращ свят на космически кораб на друга планета - Земята - това беше вулканично много активни в момента. Очевидно, Антарктика, ако е бил избран като сигурно място за колония на бежанските марсианците, се намира в по-тропически място, което е било много зелено и вулканично активен преди около един милион години.

Потомците на марсианските бежанци, живеещи в Антарктида очевидно са били уловени неподготвени от внезапен "смяна на полюсите" , че се е случило преди около 12000 години и доведе до които е замразява.

Гуд е казал, че важни съобщения открития в Антарктида са предстоящите които се очаква да се освободи от някои, но не всички от истината за открити бързо замразени цивилизация. Неговото твърдение се подкрепя от интернет експертът по минно Cliff висока чиито "предсказващи езикознание" модел го подтиква да сключи през януари , че важни съобщения антарктически открития предстоят.

Ако бежанските марсианци ли бягат на Земята преди милиони години и се заселили в Антарктида, официално оповестяване на тези събития ще революционизира разбирането ни за историята на света.Цифровият освобождаването на разсекретени документи на ЦРУ, подробно разглеждане от разстояние експерименти не допринасят в постепенен начин за процеса на разкриване. Истината за исторически събития в Антарктида ще помогне значително в нашата глобална цивилизация избягване на подобна съдба на това, което преди цивилизации са се сблъскали на Земята и на други места в нашата слънчева система.

© Michael E. Сала, Ph.D. Уведомление за авторско право

Кликнете тук, за Част 1

Допълнителна информация



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Сериалът "Събитието" ...
30.04.2017 15:32
Сериалът "Събитието" беше спрян, защото твърде много се доближи до истината за кацналите в Антарктида марсианци!!
цитирай
2. zahariada - Да
30.04.2017 19:40
Точно така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741340
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031