Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2016 21:22 - Една сирийка говори истината за бежанците
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 04.08.2016 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Някаква сирийка си е направила канал в YouTube и разправя нещата от перспективата на бежанците. 

Обяснява как тълпи изроди от Пакистан, Афганистан и Африка са се качили на гърба на бежанската вълна от войната в Сирия. Обяснява, че бежанците от войната са всъщност малцинство, и че това не е бежанска вълна, а е имигрантска вълна от престъпници от целия трети свят, които не биха имали друга възможност да преминат тези граници, ако не се възползват от моментната солидарност към сирийските бежанци, и че сирийците далеч не са основна част от тълпите.

Обяснява и кои воюващи групи как се възприемат от сирийците, обяснява че кюрдите изнудват сирийския народ отвсякъде и също си прокарват политиката на техен гръб. Разказва как на всеки сириец му е ясно, че НАТО иска само да продължи войната на всяка цена, и обяснява колко било очевидно за хората в Сирия, че Запада иска единствено да ограничи Ислямска държава от всички страни и да я затвори в Сирия, за да може да беснее в рамките на границите й и да избива сирийци, защото страната е набелязана за заличаване о лицето на Земята.

Нарича Хилари Клинтън убийца и прочие. Прави връзка с Билдербергите. 

И други неща.

https://www.youtube.com/user/SyrianGirlpartisan/videos   https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3879902229&feature=iv&src_vid=rS5Kh1_4Q-w&v=KdYzEniiXRU

В това видео от март сирийката обяснява причините за оттегляне на Русия, от това което сирийците знаят.

Казва, че първоначално Сирия е поискала помощ от Русия именно за прекъсване на поддържащите канали от Турция към Ислямска държава. Сирийската авиация можела да се справи теоретически, но практически, всеки път когато сирийските самолети се приближавали за въздушни удари по тези канали, били малтретирани от противовъздушната защита на Турция, която в един от случаите на малтретиране успяла да свали сирийски самолет.
Само че ако Русия била направила ударите, Ердоган нямало да посмее да посегне на руски самолет, понеже не бил толкова луд, както казва сирийката, като уточнява, че той е можело да си позволи това само веднъж (и се е възползвал максимално от този потенциал, който вече е изчерпан).  В следствие, след намесата та Русия, на която Турция не може да пречи, поддържащите канали са бързо прекъснати.
  Интересното е, че "сирийските бежанци" разполагат със съвременни джипиеси, на които са показани пътеките в Родопите и Странджа, за преминаване на границата. Нашите граничари и военни, които я пазят  нямат такава техника. При залавяне нямат право да задържат апаратите, вадят картата, унищожават я, а машинката връщат на задържаните. Нарушителите връщат обратно на браздата, оградата, където има врата, отваряща се само от наша страна. Изсипват ги там и след няколко дни, същите тези хора пак са залавяни,   минали през друг проход или прерязали телената ограда. Естествено нямат документи. Но нашите вече си ги познават. И процедурата се повтаря. 
Разполагат и с големи количества пари в брой и в банкови  карти. Как става това сал ЦРУ и Държавния Департамент знаят!



Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5424110
Постинги: 3618
Коментари: 5929
Гласове: 6787
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930